hoe concreet op de top van formica leggen

De meeste nieuwbouwwoningen worden geleverd met Formica aanrechtbladen als standaard. Wilt u misschien een betonnen aanrechtblad over de Formica oppervlak te leggen. Formica oppervlakken zal meestal kost duizend dollar om een ​​hele keuken te leggen, en graniet stoffen kunnen de kosten twee of drie duizend. Beton aanrechtbladen, anderzijds kan kosten slechts 500 dollar. Beton kan worden gevormd en gevormd om elk soort teller passen, en kan worden vormgegeven om een ​​veel aantrekkelijker uiterlijk dan een standaard Formica tops creëren.

Vind een paar grote kartonnen dozen. Koelkast dozen moet geschikt zijn voor dit. Meet uw Formica aanrechtbladen, en dan leg je patronen op de top van de tellers. Snijd ze in het patroon van de Formica toppen zodat het beton goed past bovenop de Formica.

Stap 1: Meet de Counter Tops

Met behulp van het karton als een cut-out patroon, snijden beton boord om de vorm van de aanrechtbladen. U kan nodig zijn om een ​​elektrisch gereedschap zoals een tafel zag om de betonnen platen gesneden in de juiste vorm. Terwijl u het snijden van de raad van bestuur, vergeet niet om fittingen en armaturen, zoals spoelbakken en kranen te nemen.

Stap 2: Snijd de Concrete Board

Voor een donkerdere aanrechtblad, meng hoge sterkte beton met versterkte glasvezel. Voor een lichtere aanrechtblad, gebruik iets zoals een witte Portland cement. Je zult in staat zijn om beide mixen vinden in uw lokale huis verbetering winkel. Je moet proberen ongeveer een doos van beton kleurstof voor elke zak cement.

Stap 3: Mix Uw Concrete

Zodra het beton wordt gemengd, hebben betrekking op de betonnen bord met het, en pond op de covers die luchtbellen worden geëlimineerd te garanderen. Laat de aanrechtbladen drogen. Zodra ze worden gedroogd, wrikken het beton toppen van de raad van bestuur vormen, en leg ze over de Formica. Schroef, of het gebruik bouw lijm over de randen van de Formica aanrechtbladen.

Stap 4: Bedek de raden van bestuur

Stel het beton op zijn plaats, en voeg vervolgens een diep doordringende beton afdichting. Deze zijn te vinden op een goede metselwerk winkels, bouwmarkten of van professionele leveranciers. Deze kit is noodzakelijk om water of vocht doordringen het beton.

Stap 5: Installeer de Concrete

Hier zijn enkele tips voor het handhaven of verbeteren van uw betonnen aanrechtblad, als het eenmaal is verzegeld