hoe concreet parking bumpers maken

Beton parkeren bumpers kan worden gebruikt voor vele doeleinden. Of u ze gebruikt om de toegang van voertuigen te stoppen in een bepaald gebied of gewoon om een ​​parkeerplaats auto die je verder gaat zou de auto of het landschap beschadigen waarschuwen, parkeren kan bumpers effectief worden gebruikt en gemakkelijk beschikbaar zijn. Waardoor ze zelf is echter een iets langer, maar goedkoper proces en kan blijken te zijn een leuke activiteit te zijn. Je hoeft alleen maar eerst een vorm die vorm zullen geven aan de gewenste parkeerplaats bumper en dan wachten op het beton te genezen te bouwen. De stap-voor-stap handleiding hieronder verder zal uitleggen hoe het werk moet worden gedaan.

Snijd de multiplex met behulp van de ijzerzaag op basis van de grootte die u wilt uw parkeerplaats bumper te zijn. Je moet het exterieur-grade multiplex plaat in verschillende maten te snijden om een ​​3D-vorm die het beton zal houden te maken. Snijd stukken die de zijden van de vorm en de bodem zal in een enigszins gericht piramidevorm. Dat wil zeggen, als het formulier volledig is, is moet piramidale kijken bij vastgelegd. Exterieur-grade multiplex wordt gebruikt omdat het is waterbestendig en geschikt voor dit soort banen.

Stap 1 – Maak het formulier voor het parkeren van de Bumper

Gebruik de elektrische schroevendraaier in de schroef en samen te voegen de verschillende delen van de multiplex naar vorm van de bumper te vormen.

Stap 2 – Breng lijm aan Edges Form

Breng lijm in en rond de randen van het formulier en laat de vorm zitten gedurende 23 uur. Dit super sterkte geven aan de vorm en maakt het bestand tegen het gewicht van het beton gegoten erin gegoten.

Stap 3 – Bereid Concrete Mix

Na 24 uur, de voorbereiding van het betonmengsel volgens de instructies van de fabrikant die op het gereed betonmengsel zak.

Stap 4 – Giet het betonmengsel in de Form

Vul het formulier houten helft met het betonmengsel.

Stap 5 – Voeg de Reinforcement Bar

Wanneer u het formulier helft met het betonmengsel hebt ingevuld, voeg de wapeningsstaaf aan het formulier. Voordat u dit wel doet, zorg ervoor dat je de bar met een ijzerzaag afhankelijk van de lengte van de vorm en de bumper die u wilt bouwen hebben gesneden. Anders wordt de balk niet duidelijk passen.

Stap 6 – Vul het formulier in en laat het drogen

Stap 7 – Afwerking van de baan

Na het toevoegen van de wapening, vul het formulier in met het betonmengsel tot aan de top en laat het drogen gedurende 6 uur. Nadat het droog is voor 6 uur of tot het oppervlak is moeilijk aan te raken, tip de vorm boven en schud een beetje voor de betonnen parkeerplaats bumper om het te schuiven.

Laat de voltooide betonnen parking bumper uitharden 48 uur. U kunt dan het naar uw parkeerplaats en bevestig deze aan de grond.