hoe draaibare patio stoelen maken

Als u wilt bouwen draaibare patio stoelen, het beste advies is om een ​​draaistoel kit aan te schaffen. Kits bevatten alle benodigde hardware voor het maken van de stoel en de instructies voor het zetten het allemaal samen. Maar als je vastbesloten om je eigen draai terrasstoel te bouwen, is het verstandig PVC de makkelijkste materiaal om mee te werken. De onderstaande stappen zal veronderstellen dat u een kant en klare stoel die u wilt koppelen aan een draaibare frame.

PVC draaibare patio stoelen zijn relatief eenvoudig. U moet 4 stoelpoten, een rechtopstaande die vrij kan draaien, en 4 steunen op de top aan de stoel te monteren. Het uiteindelijke resultaat is een stoel-stoel type demontabele voor compacte opslag. Na het maken van een of twee stoelen, kunt u besluiten om alternatieve ontwerpen, zoals een PVC-box met een korte draai rechtop te proberen. Als je dat doet, gebruikt ruitjespapier te trekken uit uw ontwerp ideeën, en je krijgt alle van de benodigde materialen bij elkaar voordat je begint, met inbegrip van 90 graden ellebogen, T-aansluitingen, of een andere speciale hulpstukken.

Stap 1: De voorzitter Ontwerp

Snijd vier stukken pijp 18 centimeter in lengte. Snijd vier stukken 12 inches lang. Voor het rechtop, snijd een enkel stuk dat is 24-inch lang. Gebruik schuurpapier om eventuele bramen of ruwe randen te verwijderen op de bezuinigingen.

Stap 2: Het snijden van de Stukken

De opstaande past in een verticale opening in de basis, namelijk één van de 5-weg connectoren. Om de opstaande zwenkt, moet worden geschuurd een kleine hoeveelheid. Zand langs de onderkant 2 inch van de buis totdat het past precies in een 5-weg en soepel draait. Wees voorzichtig te veel PVC-materiaal niet te verwijderen. Als de buis past te los, zal het wiebelen van en schade aan het kruis connector veroorzaken.

Stap 3: Maak de Swivel

Lijm de 18-inch stukken in een van de dwarsverbindingen. Lijm de 12-inch stukken in de andere. Laat de lijm drogen gedurende ten minste 1 uur. Steek het ongeschuurde einde van het rechtop in het kruis met 12-inch armen. Punt dat uiteindelijk en plaats het geschuurd uiteinde in de andere 5-polige stekker. Het geheel moet soepel draaien. Steek een schroef door de top kruis connector en in de staander.

Stap 4: Monteer de voorzitter

Plaats het zadel op de bovenkant van het samenstel, zodat de armen vormen een “X” voor het zitten op. Bevestig de armen aan de zitting te monteren met behulp van de juiste hulpmiddelen voor het ontwerp van de zitting. Als deze methode niet stabiel is voor uw specifieke stoel, het installeren van een vierkant stuk triplex aan de armen, en bevestig vervolgens de zitting van de stoel aan de multiplex.

Stap 5: Installeer een Seat