hoe een auto bumper verf

Een mogelijke manier van het geven van een frisse kijk op uw auto, door het verkrijgen van de autobumper geschilderd. Het is echter noodzakelijk om de juiste voorzorgsmaatregelen en stappen om deze verbeterde look. Bij het schilderen van een auto bumper, zult u een werkruimte met een minimum aan stof, goede ventilatie en goede verlichting nodig hebben. Je moet zand, eerste en dan eindelijk verf de bumper.

Veiligheidsmaatregelen

Terwijl het schilderen van de bumper van uw auto, kunt u de volgende veiligheidsuitrusting

De voorbereiding van de Paint

U moet enkele primer en dunner mengen om het proces van het schilderen beginnen. Het wordt aanbevolen om een ​​mengsel van de helft dunner en half primer voor te bereiden. Gebruik een verloopstuk met de verf voor een optimaal resultaat. Roer het mengsel goed en voeg het mengsel aan een spuitpistool. Maak gebruik van een zeef, naar het pistool stof verf vrij te houden.

Stap-voor-stap procedure

Stap 1 – Maak de Bumper

Maak de bumper van de auto. Dit zou u helpen bij het voorkomen van onbedoelde schilderij van andere onderdelen van de auto. Ook leidt het tot vermindering van het bloeden in de verf.

Stap 2 Hang de Bumper

Hang de bumper aan het plafond met behulp van draden of touwen. Ervoor zorgen dat de bumper gelijkmatig wordt gehangen vermindert het risico van het runnen van verf merken.

Stap 3 – Reinig de Bumper

Maak de bumper grondig. Het schilderen van een vuil bumper laat meestal een slordige markering.

Stap 4 – Droog de Bumper

Goed afdrogen het oppervlak van de bumper. Dit vermindert de werking van de verf en verhoogt de duurzaamheid.

Stap 5- Paint the Surface

Verf het gehele oppervlak voorzichtig en soms spuiten van de verf. Zorg moet worden genomen dat er geen oppervlak van de autobumper dik is bekleed.

Stap 6 – Verwijder de Bumper uit Suspension

Droog de autobumper adequaat en uiteindelijk verwijderen uit de opschorting. Niet drogen van de bumper volledig kan krassen of vingerafdrukken achter te laten op de bumper.