hoe ingebouwde keuken planken maken

Inbouwkeuken schappen zijn een efficiënt ruimtegebruik, vooral in kleinere keukens. U hoeft geen zorgen te maken over verspilde vloeroppervlak en ingebouwde plug-ins bieden ook een groot deel van de opslag en helpen u uw keuken te houden georganiseerd. Goed geïnstalleerd ingebouwde keuken rekken kan ook verhoging van de verkoopwaarde van uw huis.

Maak een ontwerp op papier voordat u de bouw te beginnen. Meet het gebied waar u wilt de keuken plank te plaatsen om de hoeveelheid beschikbare ruimte te bepalen. Op basis van de beschikbare ruimte, bepalen de breedte van de plank en het bedrag van de planken je zou willen. Een breedte van 18 inch tussen de planken is standaard. Als u een hoog plafond en tal van grote items op te slaan, kunt u de breedte tussen een aantal van de planken uit te breiden tot 24 inch.

Gereedschappen en materialen die nodig zijn

Achterhalen van de locatie van de noppen. Dit zal de breedte van planken bepalen. Mark waar u de plank te plaatsen op de muur. Zorg ervoor dat de markeringen zijn niveau.

Stap 1 – Maak een plank ontwerp

Gebruik een elektrische zaag te snijden van de gipsplaten. Verwijder en gooi de gipsplaten en sommige van de isolatie. Snijd de studs, waar je het zetten van de plank en versterking van de boven- en onderkant met 2-by-4s aan een houten plein waar de plank zal worden geïnstalleerd creëren.

Stap 2 – Markeer de muur

Knip een stuk triplex aan de afmetingen van de plank te passen. Gebruik het meetlint en een potlood om aan te geven waar je wordt het plaatsen van de planken en de zijkanten van de ingebouwde. Gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat de lijnen zijn niveau. scoren dan de plank merken met behulp van het niveau en een mes. Dit zal een positioneringsgeleiding zijn. U zult het plaatsen van de gescoord lijn in het midden van hen.

Stap 3 – Snijd de Drywall

Snijd de twee-inch hout op de gewenste lengte van planken. De lengte van de planken moet iets korter dan de lengte tussen de twee zijden. Snijd zoveel als nodig. Stevig schroef de planken in de multiplex. Met de één inch hout aan de zijkanten maken. Je hebt nu een doos met planken.

Stap 4 – Bereid de Plywood

Krijg een assistent om te helpen plaats de multiplex in de muur. Schroef het hout in de muur studs. Gebruik zoveel schroeven nodig.

Stap 5 – Snijd de Planken

Stap 6 – Bevestig Multiplex naar Wall

Bepaal de lengte van hout moeten sluiten de zijkanten en bedekken de blootliggende draadeinden. Knip dan de twee stukken met de lengte en breedte nodig. Snijd de randen bij een hoek van 45 graden, zodat ze de plank als een raamkozijn zal omlijsten. Veilig lijm en schroef. Gebruik de dikke houten one-inch voor.

Prime alle oppervlakken van het hout en laten drogen voor het schilderen. Gebruik een keuken verf omdat het sterkere en vochtbestendig.

Stap 7 – Close in de ingebouwde keuken plank

Stap 8 – Prime en Paint