hoe je aquarium decor te schilderen

Een aquarium decor hoeft niet duur of nieuw te zijn. In feite, als je aquarium ornamenten die oud zijn en afbladderende verflagen, kun je altijd proberen om opnieuw te schilderen en ze zien eruit als nieuw. Weet niet hoe? Lees net de onderstaande tips; Stap 1 – Zoek Paint die veilig is voor Vis,. Niet alle soorten verf zijn veilig voor vis of die geschikt is voor langdurige blootstelling aan water omstandigheden. Een goed voorbeeld is epoxy verf, die giftig als het nat wordt beschouwd, maar is redelijk veilig om te worden ondergedompeld in water bij het grondig gedroogd. En acryl latexverven kunnen eveneens worden gebruikt. Echter, dit type is niet zo duurzaam als epoxy verf; Stap 2 – Bereid uw werkgebied;. Wat voor soort verf je van plan bent om te gebruiken, zorg ervoor dat u het gebied van de verdieping waar u het paint job zal doen dekken. Gebruik oude kranten. Als je gaat om verf te gebruiken, kunt u een deel van uw muren te dekken; Stap 3 – Droog de Decor;. Na het schilderen van het decor, zorg ervoor dat het goed droog is voordat u het in het aquarium. Lees de instructies van de fabrikant om te weten hoeveel uren je moet laten de verf volledig uitdrogen.