hoe je een druppel blad rechthoekige tafelblad te maken

Na een maaltijd samen met een grote familie of gasten is een ervaring die niemand zonder zou moeten gaan en het hebben van een druppel blad rechthoekige tafelblad kunt u het voordeel van een grote eettafel geven in een klein gebied. Tafels zijn een belangrijk onderdeel van meubels in elk huis. Een mooie eettafel is een belangrijk onderdeel van elke dineren maaltijd en de opvang van al uw gasten op een kleine tafel kan moeilijk zijn. Veel mensen wonen in appartementen vandaag dat jammer genoeg een ruimte voor een grote eettafel niet. De neerklapbare rechthoekige tafelblad is een soort uitschuifbare tafel die kan worden uitgebreid om meer mensen tegemoet wanneer nodig en terug voor dagelijks gebruik gevouwen. U kunt uw eigen uitschuifbare tabel te maken met behulp van de onderstaande techniek.

Het vinden van de juiste hout voor uw daling blad rechthoekige tafel top is de eerste stap. U kunt kiezen uit esdoorn, roos, kersen, eiken of andere die past bij uw fantasie. Een antieke deur kan een uitstekende top voor iedere tafel ook. Het vinden van bijpassende uitbreidbaar hout is ideaal, maar u kunt elke andere hout te kiezen en vlekken op het aan de rest van de tabel.

Stap 1 Het vinden van de Wood

Zoek een plek om te werken waar je niet wordt onderbroken. Het gebied moet voldoende bevaarbaar en groot zijn voor al uw gereedschap en materialen. Je moet elementaire timmerwerk vaardigheden om deze poging te hebben.

Stap 2 Maak de Space

Met een meetlint meet de lengte en breedte van uw rechthoekige tafel. Markeer de metingen met krijt. Volgende markeren het frame van het toestel. Met behulp van een zaag, snijd langs de gemarkeerde lijnen totdat je de bladeren en het tafelblad te hebben. Maak vervolgens een frame in het tafelblad voor de uitbreidingen te schuiven in of een plaats voor scharnieren. Zorg ervoor dat de metingen correct zijn en test de stukken uit.

Stap 3 – De vorm van het Hout

U moet beslissen hoe hoog je de tafel wilt. Meet de hoogte en markeer het hout dienovereenkomstig. Knip de benen en houd ze apart.

Stap 4 – Het maken van de Benen

Leg het tafelblad op de grond en schroef in de benen op zijn kop. Zorg ervoor dat de poten zijn veilig en stevig. Draai over de tafel en bevestig in de verlengingen. Je kan scharnieren om een ​​druppel effect. Bevestig de bladeren dienovereenkomstig.

Stap 5 – samenstellen van de tabel

U kunt nu zand de hele tafel om zich te ontdoen van alle hobbels en ribbels. Neem je gekozen vlek en borstel het over de hele tabel en herhaal dit voor een diepere tint. U kunt dan spuit wat lak over de tafel en daarna wordt gedroogd met de schuurpapier eens te meer. Je kunt ook de afgewerkte daling blad rechthoekige tafel boven naar uw kamer passen. U kunt uw hout af en polijsten om het hout schijnt en duurzaam voor gebruik op lange termijn te houden.

Stap 6 – Finishing Touches