hoe je een flatscreen tv met muurankers mount

Suzy Kerr heeft een succesvol freelance schrijver sinds zijn afstuderen aan de Missouri State University met een graad in de journalistiek. Ze heeft gewerkt op dozens huis renovaties, de voltooiing van projecten van de garage herbouwt en asbestverwijdering om de installatie te douchen.

Door de montage van een flatscreen-tv aan de muur, kun je gemakkelijk verwijderen rommel en vrij tafel en de vloer ruimte in een kamer. Het ziet er strak en professioneel, maar de beugel dat de TV aan de muur houdt moet stevig worden bevestigd aan de muur. Traditionele ankers en pluggen zijn vaak niet goed voor deze taak.

onderwerpen

Beginnen

Home Depot adviseert de aankoop van een wall mount kit gemaakt door de fabrikant van de specifieke TV naar de meest eenvoudige installatie en strakste pasvorm. Home Depot waarschuwt echter voor het monteren van een tv in zijn huis als het huis heeft metalen studs, voor de meesten zullen het gewicht van een televisie niet ondersteunt. Verzamel de genoemde materialen en hebben ze uiteengezet en klaar om te gaan.

Stap 1 – Maak de tv-montagebeugel op de tv

De eerste stap is de TV montagebeugel bevestigen aan de televisie. Als er een stand op het frame van de TV’s, ontgrendelen en verwijderen. Nu vinden de bevestigingsgaten in de achterkant van de TV. Het kan nodig zijn om wrikken de plastic doppen met een boormachine. Zorg ervoor dat de twee bevestigingsbeugels gelijk liggen met elkaar. Zet de TV aan de kant en zorg ervoor dat de TV te rusten, zodat het scherm naar boven wijst om schade te voorkomen.

Stap 2 – Bepaal Muur Plaatsing

De volgende belangrijke stap is om te bepalen waar de TV moet gaan aan de muur. Het is een goed idee om te kijken naar een locatie die vrij is van verblinding en heeft een goede zichtbaarheid van alle zitjes in de kamer. Er wordt gesuggereerd dat de TV op hoogte op de muur die overeenkomt met ooghoogte van de kijker bij het zitten gemonteerd. De locatie moet ook naast een stopcontact om ervoor te zorgen dat het netsnoer van de TV’s zal bereiken.

Stap 3 – Bevestig de TV Wall Mount Bracket de Wall

Nu is het tijd om te bevestigen van de TV muurbeugel aan de muur. Zorg ervoor dat u voorkomen dat het gebruik holle wand ankers – ze kunnen niet steunen TV muurbeugels. Met behulp van de stud finder, identificatie van twee studs in de muur die de TV ondersteunt. Licht markeren de plaats van deze studs met een potlood en gebruik een nagel om te bevestigen dat een stoeterij is gevestigd. Gebruik een meetlint om de afstand tussen de gaten aan de bovenzijde en onderzijde van elke bevestigingsarm bepalen. Mark twee punten in het midden van elke tap in overeenstemming met deze gaten. Nu gebruik maken van de kracht boor piloot gaten te boren voor de muurbeugel schroeven of bouten. Bevestig de beugel plaat aan de muur met de schroeven / bouten die bij de kit geleverd.

Sluit de tv-kabels aan op de tv met behulp van de instructies van de fabrikant, zoals iemand die helpt met het houden van de TV aan de muur te monteren. Als de TV wordt plat aan de muur van een wandsteun kan het gemakkelijker zijn om de kabels vooraf op de televisie te bevestigen aan de wandsteun.

Stap 4 – Hang de TV

Heeft u een vrijwilliger in elkaar grijpen de beugels terwijl één of twee anderen de tv op te lichten. Zet de TV bevestigingsarmen op de wandhouder plaat en sluit ze op in zijn plaats. Volg de instructies om de verbindingen veilig te stellen; bevestigen dat elk punt van de verbinding goed is vergrendeld en het testen van de installatie met een paar lichte sleepboten. Test en problemen oplossen aansluitingen en TV-functies om zeker te zijn dat ze allemaal werken en aanpassingen aan te brengen als dat nodig is. Men moet nooit proberen om de TV van de muur in zijn eentje te verwijderen of op te heffen. Dit kan ernstig letsel veroorzaken en is gewoon niet het risico van beschadiging van zowel de persoon of de TV zelf de moeite waard.

Afgewerkt product

Na een succesvol is gemonteerd de flatscreen-tv aan de muur met pluggen, is het tijd om te genieten. Het hebben van een flatscreen-tv is een luxe, en men kan alle voordelen en trots zijn op deze door het monteren van het omhoog op de muur en ruimtebesparing. Furniture regelingen hoeven niet langer te draaien rond waar de TV zit in de kamer – het is en uit de weg op de muur.