hoe je een fruitvlieg val maken

Als je ziet fruitvliegjes in uw huis de hele zomer, maak snel een fruitvlieg val om deze plagen te temmen. Probeer een paar van deze getest en humane methoden te vangen fruitvliegjes, en te zien welke het meest effectief is voor u. Zet een aantal rond het huis, en vergeet niet om te controleren en verwijder ze vaak.

Voordat u Vallen

Voordat u Vallen

Voordat u een van deze valkuilen te gebruiken, te elimineren de vliegen ‘voedselvoorziening door het wassen uit blikjes frisdrank, flessen drank en andere voedingsmiddelen containers voor recycling. Heeft voedsel onafgedekt op aanrecht of in kasten niet vertrekken. Doe fruit en plantaardig afval buiten in een composthoop als je kunt, in plaats van in een indoor prullenbak container. Deze preventieve maatregelen kan het probleem op te lossen. Anders dan, één of meer van de beproefde vallen hieronder beschreven.

The Paper Chute Fruit Fly Trap

The Paper Chute Fruit Fly Trap

The Dish Soap Fruit Fly Trap

Stel een hoog glas op de teller met ¼ kop appelazijn, vruchtensap of stukjes overrijp fruit, zoals een banaan in de bodem. Rol een vel papier in een kegel, open te zijn over 1/8 inch op het moment, en de tape aan het glas, zodat het niet ontrollen.

De alcohol Fruit Fly Trap

Stel de papieren conus in de bovenkant van het glas. De fruitvliegjes zal naar beneden het in de cider of fruit vallen, en zal niet in staat zijn om terug te klimmen. Leeg de dode vrucht vliegt dagelijks en reconstrueren de val. Gooi de papieren conus als het nat wordt en rol een nieuwe.

Hoe Niet om een ​​val te maken

The Dish Soap Fruit Fly Trap

Om Gooi Dead fruitvliegen

In een ondiepe kom, meng 1 druppel vloeistof afwasmiddel, ½ kop appel, sinaasappel of perzik sap, of appelazijn. Roer in ¼ kopje water en voeg een paar stukjes van overrijp fruit, zoals perziken of bananen. Leg een vel plasticfolie aan de bovenkant met slechts een paar kleine gaten voor de vliegen binnen te geraken.

Laat de kom op het aanrecht, in de gootsteen of naar beneden de buurt van uw prullenbak. De afwasmiddel in het aas mengsel weegt de vliegen naar beneden, zodat ze niet kunnen klimmen uit de vloeistof. Het breekt tevens de oppervlaktespanning aan de bovenkant van het sap of azijn zodat de fruitvliegen vallen in plaats van te kunnen glijden over het.

De alcohol Fruit Fly Trap

Fruitvliegen lijken ook te worden aangetrokken om bier, wijn en sake vanwege hun gefermenteerde content. Doe flat bier, goedkope wijn of low-grade sake in de container die u gebruikt te vangen fruitvliegjes. Bedek de container met plastic omslag, vastgeplakt om een ​​veilige verbinding te maken, en punch een paar kleine gaten erin. De fruitvliegen te krijgen in, maar ze zullen niet ontsnappen.

Hoe Niet om een ​​val te maken

Niet al te groot een gat in je puntzak voor de papierindustrie chute val, of de fruitvliegjes kunnen ontsnappen zal zijn. Laat uw val met honing of suiker niet aas. Sweet zuren zoals appelsap of cider azijn werk best.

Om Gooi Dead fruitvliegen

Gooien uit de hele val. Niet uitspoelen doden fruitvliegen in de afvoer.