hoe je een gestoffeerde hoofdeinde maken

Het maken van uw eigen gestoffeerde hoofdeinde kan een heel leuk zijn. U kunt u laten fantasie de vrije loop en maak bijna alles wat je wilt, zolang je vaardigheden met een decoupeerzaag is aan de taak. Zelfs als je niet kunt gebruik maken van een decoupeerzaag kunt u nog veel plezier maken van uw eigen gestoffeerd hoofdeinde. Je hoeft alleen maar te houden aan een duidelijke vorm. U kunt meestal iemand bij de bouwmarkt om het hout te snijden voor u gratis, maar ze zullen geen leuke vormen te doen. Je moet je creativiteit te gebruiken voor decoraties en stof plaats. Ter informatie zal deze tutorial een eenvoudige rechthoek gebruiken.

Meet de breedte van uw bed om te bepalen hoe groot uw gestoffeerde hoofdeinde zal zijn. Bepaal hoe lang je dat wilt en schrijf de metingen naar beneden.

Stap 1: Meet

Als je naar de bouwmarkt voor het multiplex, als u gebruik maakt van een basisvorm zullen ze meestal gesneden het hout voor u gratis.

Stap 2: Shop

De stof winkel kan u helpen een stof om je hoofdeinde stofferen met kiezen. Voordat u het materiaal krijg je nodig hebt om 12 inch toe te voegen aan uw hoofdeinde metingen, zodat je de leerstof rond het hout kan wikkelen.

Stap 3: Snijd de Hout

Als u op een andere vorm hebben besloten vervolgens een eenvoudige rechthoek die u nodig hebt om uw jig gebruiken zagen om het hout zelf te snijden. Gebruik je potlood om de vorm die u hebt gekozen op het hout te traceren om het snijden gemakkelijker. Misschien wilt u een groot vel van ambachtelijke papier te gebruiken om uw ontwerp tekenen eerst en hang het aan de muur om te zien hoe het eruit zal zien als u klaar bent. U kunt het papier gebruiken als een sjabloon voor het snijden van het hout ook.

Stap 4: Snijd de Foam

Leg het schuim op de vloer en leg het hout op de top van het. Trace het hout op het schuim met een marker. U kunt een mes te gebruiken om het schuim rond het hout te snijden. Zorg ervoor dat de vloer niet te snijden.

Stap 5: Voeg Uw deklagen

Leg uw gekozen materiaal gezicht naar beneden op de vloer. Toen lag het schuim over de top van dat en de batting bovenop dat als een sandwich. Stel het hout op de top van dit alles. Zorg ervoor dat alles recht is.

Stap 6: Bevestig het materiaal aan de Hout

Stap 7: Check

Bevestig uw stof om het hout. Vouw het doek over de rand van het multiplex en nieten plaats langs één zijde. Dan zachtjes trekken, bevestig deze aan alle andere kanten. U zult willen het strak te maken, maar niet te hard te trekken of het zal worden krom.

Zet uw project op en zien hoe het eruit ziet. U kunt versieren op elke gewenste manier. Om er een getuft look die u eenvoudig gebruik maken van de nietmachine om kuiltjes waar u ze wilt plaatsen en gebruiken stoflijm te houden gens de nietjes of gebruik knoppen te verbergen. Uw gestoffeerd hoofdeinde is nu voltooid.