hoe je een gewatteerde hoofdeinde maken

Een gewatteerde hoofdeinde is helemaal niet moeilijk om te maken. Indien u wenst om het zelf te proberen, je moet alleen de juiste gereedschappen, materialen en een aantal eenvoudige richtlijnen voor het krijgen van de klus goed gedaan. Er zijn vele stijlen van hoofdeinde. De hier beschreven is een rechthoek, zonder poten. De aangewezen tijd voor dit soort projecten mag niet meer dan twee uur, maar vaak veel minder.

Meet de breedte van het bed waar u het maken van de gecapitonneerde hoofdeinde. U kunt beslissen over de hoogte jezelf door het bepalen van de meest geschikte hoogte voor de kamer. Sommige mensen kiezen voor hen om te gaan zowat boven het bed en anderen gaan de hoogte van de hele muur, tot aan het plafond. Beslis over uw lengte en meet je MDF boord om de juiste afmetingen.

Stap 1 – Het meten

Zodra u de MDF-plaat hebben gesneden om de gekozen grootte, moet u de opvulling gesneden om de dezelfde afmetingen. De bekleding moet niet meer dan 1 inch dik en waarschijnlijk niet minder dan ΒΌ-inch dik. Snijd de vulling en het gebruik van de spray lijm op de schuimvulling vasthouden aan de MDF-plaat.

Stap 2 – Padding

Leg het materiaal over de vulling en nieten ene zijde naar de achterkant van de MDF plaat. Zorg ervoor dat er geen vouwen en dat het materiaal gelijkmatig verdeeld is voordat u nieten verder. Tuck de randen van de hoeken in keurige naden en nieten het materiaal naar beneden. Strek het doek over de vulling en weer, niet plooien verlaten of vouwen als je rekken. Zorg ervoor dat het oprekken is zelfs voordat je het nietje aan de andere kant van het bord.

Stap 3 – Materiaal

Zodra de twee lange zijden zijn uitgerekt en geniet, herhaal hetzelfde proces met de kortere zijkanten en nieten die. Knip overtollige stof en ruimen de randen met een schaar.

Stap 4 – Randen

U zult knoppen op stoelen, sofa’s poef’s en andere soorten meubels en hoofd boards gezien hebben. Gebruik de bekleding naald naar de knoppen op te naaien. Een bekleding naald is een semi-cirkelvormig, zodat het onder platte stof kan schuiven en komen de andere kant. Het is waarschijnlijk een goed idee om te beginnen met een rij van vier knoppen voor een tweepersoonsbed of queen bed en vijf voor een king size. De tweede rij wordt dan een minder en de rij na nog weer afwisselend de getallen in de rijen. Naai de knopen op en trek de draad mooi en strak door de opvulling, zodat de knoppen enigszins inspringen. Nadat alle knoppen zijn strak is aangebracht op het hoofd board dat je bent nu klaar om deze te plaatsen in de slaapkamer.

Stap 5 – Knoppen