hoe je een gipsplaten plafond patch

Gipsplaten plafonds zijn niet zo kwetsbaar voor schade als muren. Wanneer gipsplaten plafonds beschadigd zijn, ze vereisen een andere reparatie proces. Plafond gipsplaten is dikker dan de platen gebruikt voor de muren. Als u een kit koopt, zorg ervoor dat je een specifiek kopen voor plafond patches. Patchen van een gipsplaten gat kan relatief snel en eenvoudig zijn.

Meten een vierkant die reikt tot het verste punt van de schade in elke richting.

Stap 1 – Meet the Hole

Met behulp van een gipsplaat zaag om een ​​vierkant of rechthoek van het plafond dat alle beschadigde gipsplaten verwijdert. Gebruik een scherp mes om eventuele ruwe randen van het nieuwe plein gat glad.

Stap 2 – Snijd een plein in het plafond

Met behulp van dezelfde afmetingen, snijd een vierkant patch voor een blad of schroot stuk van het plafond gipsplaat. Als de schroot u snijden uit dunner is dat wat er in uw plafond, dan is dat omdat het schroot is uit een vel bedoeld voor de muur. Test uw plein pleister door het aanbrengen van het in het gat. Knip eventuele ruwe plekken of de scherpe randen van de patch of het plafond als zij de patch van de inpassing in het gat te verbieden.

Stap 3 – Snijd een plein Patch

Twee houten klampen kan fungeren als een ondersteuning voor uw patch en zorgen voor anker waarop u de patch kunt beveiligen. Verzeker hout klampen in het plafond zodat ze kunnen fungeren als een drager voor plein pleister. Schuif een klem in het gat, zodat ongeveer de helft van het achter goed gipsplaten en de andere helft toont door het gat. Zet de klem door het rijden 2 gipsplaat schroeven door de goede gipsplaten in de klem.

Stap 4 – Secure Wood Cleats

Druk op de patch in het gat en zet het om het hout te klampen door het rijden gipsplaat schroeven door de patch en in de klem achter de hole.

Stap 5 – Secure Patch naar de Cleats

Verspreid een dun laagje gipsplaten verbinding over de scheuren tussen de patch en het plafond met een mes. Ook verspreid verbinding over de schroefgaten om ze te vullen. Vergeet niet de schroeven van de kikkers over de goede gipsplaat.

Stap 6 – Vul in gewrichten en schroefgaten

Stap 6 – Breng gipsplaten Tape

Knip 4 stuks van gipsplaten tape te gaan over de gevulde gewrichten. Snijd precieze lengtes en breedtes, zodat de tape niet overlapt. Gebruik een medium mes te glad uit de tape. Dan ga eroverheen met een kleinere gezamenlijke mes, het uitwerken van de overtollige verbinding naar de buitenranden van de tape. Ga over het weer met de grotere mes, in de lengte te drukken met lange halen.

Ga over de hele vierkant met een laag van gipsplaten verbinding met een groot mes. Laat ze drogen voordat u nog een aantal lagen. Voeg een iets dikkere laag met elke laag totdat uw patch adequaat wordt gedekt. Glad met een groot mes herhaaldelijk vaak feathering aan de randen en beginnen en eindigen vanuit verschillende richtingen. De laatste laag, moeten deze lagen van verbinding groter dan het origineel gipsplaat patch.

Tot slot, zand licht vóór en na het aanbrengen van de laatste laag van de verbinding. Uw netjes gepatcht, gladde wand is nu klaar voor priming en schilderen.

Stap 7 – Breng Meer Coats of Compound

Stap 8 – Zand Voordat Priming en Schilderen