hoe je een houten sauna emmer maken

U kunt uw eigen spa ruimte te creëren in uw huis en voeg een zelfgemaakte houten sauna emmer om je eigen mini-spa. Vandaag de dag is het leven snel tempo, met nauwelijks tijd om te rusten en te doen herleven het lichaam. Hoewel een bezoek aan een spa is een manier om uw zintuigen te kalmeren en zich te ontdoen van opgebouwde stress, het is een luxe die veel mensen zich niet kunnen veroorloven. Het creëren van uw eigen huis spa kan een perfecte manier om tot rust te komen elke dag met een minimum aan kosten.

Zoek een gebied in uw huis dat u zal voorzien van privacy en is geïsoleerd genoeg om weinig lawaai te infiltreren. Versier het gebied met geparfumeerde olie flessen, potpourri, geurende kaarsen en rustgevende muziek. Zorg ervoor dat de ruimte is overzichtelijk en geschilderd in subtiele tinten.

Stap 1 – Het creëren van een Space

U kunt elk type van stevig hout zoals ceder, Redwood en grenen hout voor uw saunaemmer kiezen. Alles wat een sterke houtachtige geur zal toevoegen aan de zintuigen tijdens uw ontspanning tijd heeft. De grootte van je emmer zal afhangen van de grootte van de ruimte die door u gekozen omdat de kamer moet vullen met voldoende stoom. Voordat u uw project te beginnen, ervoor te zorgen dat de ruimte die je komt te werken in is veilig, bevaarbaar en uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Stap 2 Het snijden van de Hout

Begin met het uitsnijden van stroken van hout, dat geleidelijk uitgebreid naar de top. U kunt dan zag uit een circulaire stuk voor de basis van uw sauna. Zorg ervoor dat het groot genoeg is om uw spa ruimte aan te passen. U kunt kant en klare koperen handgrepen toe te voegen of u kunt de handvatten mode uit uw gekozen stuk hout. Maak twee ronde ringen voor de emmer om ze te houden op hun plaats en maken ze waterdicht.

Stap 3 – Het bouwen van de Emmer

U kunt een schuurpapier het hout gebruiken om zand tot het glad. Neem elke individuele stuk hout en hamer de stroken op de bodem van de emmer. Zorg ervoor dat ze dicht genoeg bij het water naar buiten lekken te voorkomen.

Stap 4 legt de laatste hand

Zet de grote ring op zijn plaats en hamer het in, gevolgd door de kleinere ring. Dit zal ertoe bijdragen dat de emmer nu waterdicht. Je kunt testen of de sauna emmer door toevoeging van water en het testen op lekken. Er moet ventilatie in de kamer om de veiligheid en effectiviteit van de sauna waarborgen. U kunt een pollepel kopen of het uit de zelfde hout als je de sauna emmer om water te werpen op hete stenen om stoom te maken.

Probeer niet om uw eigen sauna emmer maken als je hopeloos met timmerwerk zijn. U kunt kopen redelijk geprijsde sauna emmers in de markt of in de sauna emmers die u zelf kunt samenstellen thuis zonder gedoe. Om de duurzaamheid van uw saunaemmer verhogen, voorkomen dat water in het voor langere perioden, omdat dit het hout kan rotten.