hoe je een kachel afzuigkap schilderen

Als u zich afvraagt ​​hoe je een kachel afzuigkap schilderen, haal diep adem en ontspannen, omdat het kan worden bereikt met een minimale hoeveelheid werk. Uitgerust met een aantal elementaire benodigdheden en een beetje elleboog vet, kan deze job gemakkelijk worden voltooid binnen een middag.

Stap 1: Clean and Sand the Hood

Het eerste wat je hoeft te doen is meng de Dawn afwasmiddel met de emmer warm water. Een spons voorkeur reiniging van de wasemkap vanwege de textuur van de spons werkt efficiënter dan een doek. Dawn is de beste keuze voor wasmiddel als het wegneemt dikke lagen vet beter dan andere reinigingsmiddelen. Zorg ervoor dat uw opstapje is in een stevige positie in het belang van de persoonlijke veiligheid. De stap kruk zal helpen om eventuele getrokken spieren of pezen te elimineren door het bereiken van uw assortiment. Schrob de spons herhaaldelijk over de afzuigkap en gebruik de vochtige doek weg te vegen het overtollige water. Zodra het vet is verdwenen en u hebben toegelaten dat de kap te drogen, dan is het tijd om zand. Gebruik het schuurpapier herhaaldelijk gaan over de hele kap, maar vermijden dat te veel druk op het metaal. Je wil niet de metalen litteken en gewoon willen de kap van alle oude verf of vuil te ontdoen. Zodra het schuren wordt gedaan, veegt de kap met een vochtige doek en laat het drogen.

Stap 2: Prime en Paint

Deze stap is een eenvoudige procedure die alleen vereist goede aandacht voor detail. Gebruik van de schilder tape en tape korting op alle de buitenranden. Zodra dit is bereikt, kunt u de primer giet in de verf lade en gebruik de kwast aan de randen en de trim van de afzuigkap te krijgen. Nadat de trim is voltooid, gebruikt u de roller naar de priming proces te voltooien. Zorg ervoor dat je zelfs en licht rollen gebruiken om te helpen elimineren overtollige verf bubbels. Breng twee lagen primer en laten drogen volgens de instructies op de verpakking. Terwijl de primer droogt, schoon uw penseel en lade en vul deze met de olie-base verf in de kleur van uw keuze. Met behulp van dezelfde methode die u gebruikt voor de primer, gebruikt u de borstel van de trim en gebruik vervolgens de roller aanbrengen van twee afzonderlijke lagen olieverf. Olieverf zal blijken te zijn gemakkelijker te reinigen en zal duurzamer blijven dan een product op waterbasis.

Stap 3: Verbinding en Dry

Met een schone roller twee lagen afdichtmiddel na de oliebasis droging- volgens productinstructies. De kit is een noodzaak om waterschade, roest, meeldauw of chippen te voorkomen. Zet uw leveringen en te voorkomen dat koken voor 24 uur op uw bereik boven naar uw afzuigkap een kans om goed te drogen voordat het wordt blootgesteld aan stoom te geven. Als u niet de toegewezen tijd te wachten, kan je eindigen met om opnieuw te beginnen vanaf het begin.