hoe je een plafond medaillon te schilderen

In het Victoriaanse tijdperk, plafond medaillons waren een belangrijk onderdeel van home decor, vaak gebruikt als basis voor lampen en altijd het geven van de kamer waar ze een gevoel van elegantie bezet. U kunt nog steeds het plafond medaillons thuis-verbetering centra. Ze zijn gemaakt van polyurethaan, hout, gips of metaal en zijn er in verschillende vormen, zoals bloemen, sterren, cirkels, ovalen, en pleinen.

Als u een plafond medaillon die niet meer overeenkomen met de kleuren in uw kamer, kunt u het te schilderen. Dit vraagt ​​om een ​​beetje meer zorg dan een gemiddeld schilderij project, maar is beheersbaar als je deze stappen te volgen.

Stap 1 – Get Ready

Zet een zeil op de vloer onder het medaillon. Gebruik een laddertje om de toegang tot het medaillon te krijgen. Tape uit haar grenzen. Verwijder de lamp in het centrum zo goed en tape van de resulterende holte.

Stap 2 – Spray Paint the Surface

Breng een dun laagje van platte verf. Voor een gelijkmatige laag, houd de spuitbus ten minste een voet en niet blijven hangen op een plek te lang. Zet op een tweede laag na een uur.

Stap 3 – Start Schilderen

Zodra de verf droog is, verf de functies één voor één met een kleine kwast. Veeg eventuele fouten met water en een papieren handdoek.

Stap 4 – Pas op met meerdere kleuren

Bij het gebruik van verschillende kleuren, laat een ieder drogen alvorens de volgende. Je wilt niet dat ze te mengen op het medaillon.

Stap 5 – Voeg de Final Touch

Om de grenzen van uw plafond medaillon te markeren, verf ze wit. Gebruik een kleine borstel voor deze delicate werk.