hoe je een plank plafond schilderen

Een plank plafond kan moeilijk om te schilderen zijn. Tussen het moeilijk toegang tot het, en de normale moeilijkheidsgraad van de voorbereiding en het schilderen van elk oppervlak, kan het verleidelijk zijn om uw plank plafond te verlaten om een ​​leven zonder verf, maakt niet uit hoe wanhopig de situatie is. Maar er is hoop. Met de juiste technieken en strategieën, kan men zich een plank plafond met alleen algemeen beschikbare materialen en gereedschappen verf. U kunt zelfs het hebben zo goed als elke muur in uw huis. De volgende instructies moet u op weg helpen met alles wat je nodig hebt om een ​​plank plafond schilderen.

Voordat u verf kunt toepassen op uw plafond, moet u ervoor zorgen dat het klaar is om te worden geschilderd. Terwijl gaan rechtstreeks naar schilderij lijkt misschien een time saver, zal het leiden tot een paint job die niet meegaan op de lange termijn, die extra werk van u in de toekomst.

Stap 1 – Het plafond voorbereiden

Ten eerste, moet u eventuele onvolkomenheden te herstellen in je plank plafond. Gebruik hout stopverf om eventuele scheuren of beschadigde delen te vullen. Zodra dit is voltooid, gaat over het gehele plafond met een schuren blok en schuurpapier, met bijzondere aandacht voor gebieden die u hebben gehad om te herstellen met hout stopverf.

Stap 2 – Opstellen

Gebruik vervolgens een spons en een reinigingsmiddel om uw plank plafond schoon te maken. Ammoniak zal zeer goed werken voor deze, maar als je het gebruikt zorg ervoor dat alle deuren en ramen open om de ruimte goed ventileren, zodat u voorkomen dat het inademen van schadelijke dampen.

Stap 3 – Priming

Voordat u begint met schilderen, moet u het gebied dat u schilderen in te beschermen. Duidelijk uit iets dat kan worden verplaatst, en te gebruiken als vele druppel doeken als nodig is om iets dat niet kan worden verplaatst, zoals het tapijt te beschermen.

Stap 4 – Schilderij

Nu dat u uw plafond evenals uw werkruimte hebt voorbereid, is het tijd om prime het plafond. Kies een primer met anti-vlek eigenschappen, omdat dit zal helpen de primer zijn werk doen te voorkomen dat de oorspronkelijke kleur van de planken van zichtbaar. Alkyd primer is ook een goede keuze voor deze. Zodra u de primer die je gaat gebruiken hebt gekozen, haal je verfroller en toe te passen. Uiteraard, een met een lange steel zal zeer nuttig hier te zijn. Wilt u uw muren te beschermen tegen primer Gebruik schilderstape over de randen van uw muren, waar zij voldoen aan het plafond. Wanneer u klaar bent met zowel schilderkunst en priming, kun je de tape te verwijderen en hebben een mooie nette lijn tussen uw muren van uw plafond zonder te gaan over de randen met de hand met een borstel.

Zodra primer droog is, is de volgende stap het aanbrengen van verf. Je moet latex verf van de kleur die je kiest selecteren, en zorg ervoor om de hoogste kwaliteit kun je-na al, deze verf baan moet blijven voor een tijdje te halen.

Gebruik je verfroller om uw latex verf over uw laag primer van toepassing zijn op het plafond. Zodra het droog is, kunt u de drop doeken, duct tape te verwijderen en te vervangen meubilair van uw kamer.