hoe je een pot rack maken

Als je keuken ruimte en een kast vol met potten hebt, kunt een keuken pot rack de perfecte oplossing. Het zal helpen bij het organiseren van uw keuken en maak toegang tot uw pannen meer handig en snel. Een set van deze rekken zullen relatief eenvoudig toe te voegen aan uw keuken. U kunt hangen zo veel of zo weinig potten als u wilt van deze rack, afhankelijk van het aantal base boards van waaruit je ze hangen. Volg de 3 stappen hieronder.

Bepaal waar, met betrekking tot de dichtstbijzijnde muur, zal u wilt uw 3 plinten te hangen. Beslis welke richting je wilt deze parallelle platen te draaien. Dan, knippen, zand, en verf je plinten. Gebruik een stud finder aan het plafond studs waarin u de plinten zal hechten lokaliseren. Markeer deze stud locaties. De stift dichtst bij de wand moet ten minste 12 inch van de wand om de pannen te hangen zonder het raken van de wand.

Stap 1 – Plan en Mark Uw Rack Board Locations

Boor in elk bord 3 piloot gaten, één aan elk uiteinde en één in het midden. Door middel van deze gaten, bij je passen hout schroeven waarmee de raad van bestuur zal hechten aan het plafond. Boor 6 extra piloot gaten in de bodemplaat, langs een horizontale lijn. In deze gaten kunt u I-bouten in te voegen.

Stap 2 – Bereid uw Rack Boards en Pen

Boor gaten in de plug die I-bouten past door. Plaats een I-bouten in elk van deze pengaten, boutkop boven op de plug. Voeg een wasmachine aan elke bout en schroef een moer dat de bouten zal hechten aan de raad.

Stap 3 – Bevestig de Rack Board and Chain

Plaats een wasmachine op elk van de 6 I-bouten in de basisplaat te voegen. Plaats de 6 bouten in de pilot gaten van het rack bord, met de wasmachine naast het bord. Vervolgens schroef in de onderkant van de plug een lijn I-schroeven, een voor elke pot te hangen. Herhaal deze procedure voor elk van de plinten.

Hechten rack boards aan het plafond door het rijden hout schroeven door het rek boards en in plafondbalken, met I-bouten naar beneden wijst. Meet de afstand van het rek bord om het niveau waar je pannen zal hangen van de plug. Snijd 2 lengtes van decoratieve ketting voor elk rack boord. Deze lengten moet worden gesneden om de meting van de bodemplaat af te stemmen op uw pan-niveau.

Sluit elke keten einde te maken aan een I-bout in de bodemplaat, en sluit het andere uiteinde op een I-bout in de plug. Op dit punt moet de plug dan worden opgehangen aan de basisplaat, verbonden door een ketting aan beide zijden van de plug.