hoe je een race auto bed voor kinderen te maken

Kleine jongens houden van een race auto bed. Sommige grote jongens doen ook. Als u een zoon of dochter die houdt van racewagens en u wilt de ultieme bed te bouwen voor hen om te slapen in de juiste aard van de verbeelding, gereedschappen, materialen en tijd nodig. Het project is niet snel een en kunt u veilig schatten ongeveer zes tot acht uur om het te voltooien.

Eerst moet je om te bepalen welke auto u wilt dat uw kind bed te lijken. U kunt beslissen over de kleur van de verf als je weet welke auto u uw ontwerp op zal baseren. Veel mensen kiezen voor Ferrari Testarossa of een Porsche. Natuurlijk kunt u kiezen voor een Lamborghini of Zonda of een auto van uw voorkeur.

Stap 1 – Markering en Planning

U moet uw auto vorm op de zijkant van een stukje van de MDF te trekken. U kunt de tekening gebruiken als een sjabloon om het andere stuk te snijden.

Stap 2 – Tekenen

Leg de MDF sjabloon op de werkbank en zet hem vast met vice grips of klemmen. Gebruik de cirkelzaag voor rechte randen en daarna de puzzel te knippen uit de gevormde onderdelen van de auto. Blijf binnen de lijnen potloden en houden de decoupeerzaagblad loodrecht. Ze hebben de neiging om iets te buigen toen onder druk gezet tegen het hout, dus hou het netjes. Zodra je het eerste stuk hebben gesneden, gebruik dat als een sjabloon voor de andere kant van de auto, zodat beide stukken identiek zijn.

Stap 3 – Snijden

Als de auto door u gekozen als een schuine, zoals de meeste auto’s, snijd een stuk MDF die plaats de dikte van de matras en waardoor het bed goed gemaakt. U kunt kiezen, hier, voor draaibare schroeven, zodat u de voorzijde weg kan openen van de matras bij het bed nodig maken. Voor de achterkant (head board), moet u vergelijkbare criteria in acht om ervoor te zorgen dat het kind het hoofd niet stoten op een uitstekende stukken.

Stap 4 – voor- en achterpand

Zodra de vier grote delen zijn gesneden, lijm en schroef ze samen, boren piloot gaten voor de schroeven. Zorg ervoor dat de voorkant van de auto en het hoofd board (rug) van de auto als vastgeschroefd aan de buitenranden van de twee lange stukken, voor extra stabiliteit.

Stap 5 – Het assembleren

Nu dat uw bed is gemonteerd kunt u deze schilderen in de door u gekozen kleur. Je zou moeten werken in een goed geventileerde ruimte voor het schilderen en het vullen van de MDF. Spuit de primer gelijkmatig over de binnen- en buitenkant van de auto, die het hele stuk. Laat de primer droog is, die slechts ongeveer twee uur zou duren en dan spuit verf de auto bed. Een laag kan voldoende zijn, maar twee is beter. U kunt ook kiezen voor een duidelijke top coat van autolak te schijnen meer.

Stap 6 – Priming en Schilderen

Stap 7 – Stickers

Om de authentieke uitstraling van de auto te voltooien, plakken de stickers op. U kunt kits kopen met stickers op de wielen lijken zo goed, dus als je voor die in uw ontwerp zijn goed, die te gebruiken stickers. Hoofd licht stickers en bumpers zal ook beschikbaar zijn. Als je dat hebt voltooid, plaatst u het bed in de kamer en voeg de matras.