hoe je een semi-ingegraven zwembad te maken

Wanneer u een eigen zwembad, maar hebben niet veel geld, overweeg dan het installeren van een half ingegraven zwembad in plaats van een bovengronds of geheel ingegraven zwembad. Het idee achter een semi-ingegraven zwembad is dat je de schoonheid en de stijl van een volledig ingegraven zwembad, maar het gemak van het gebruik en het onderhoud van een bovengronds grove zwembad. U kunt een half ingegraven zwembad tegen zeer geringe kosten te installeren zonder veel hulp. De onderstaande informatie zal uitleggen hoe je een half ingegraven zwembad kunt installeren.

Om een ​​bovengronds zwembad een half ingegraven zwembad die je nodig hebt om een ​​beetje graven te maken. Kijk naar de doos van het bovengronds zwembad voor de metingen en gebruik ze om het spel uit het gebied waar u wilt dat het zwembad. Houd het zwembad uit de buurt van glooiend terrein, ondergrondse leidingen, ondergrondse gasleidingen en van onder hoogspanningslijnen. Zodra het gebied goed gemarkeerd met de schop om te beginnen met het opruimen van de grond. Het is goed als je buiten het afgebakende gebied zoals u zult het zwembad opvulling als u klaar bent. Bepaal hoe diep je wilt dat het zwembad te zijn en gebruik maken van de maatstaf om voortdurend te controleren die diepte. Verwijder stenen, wortels en ander vuil dat je onder de grond ontdekken. Voortdurend moet u de diepte totdat u uw doel te bereiken. Graven een extra 2 inches dan stampen de grond, totdat het is zelfs.

Stap 1 – Graaf de omgeving

U moet ervoor zorgen dat het zwembad wordt beschermd. Rol stof tuinarchitect en gebruiken om de bodem van de uitgegraven gebied lijn. Zorg ervoor dat het plat en zelfs en dat kruipt de kant van het gat. Knip de stof, zodat deze is uitgelijnd met de top van de grond. Op de top van het doek zet 2 inches van zandbak zand. Zorg ervoor dat het niveau en zelfs.

Stap 2 – Bereid je voor op de Pool

Verwijder alle componenten voor bovengronds zwembad en plaats ze buiten het gat. Volg de instructies die bij het zwembad kwam. Het enige verschil is dat je zal de bouw van het zwembad in het gat van een half ingegraven zwembad te creëren. De accessoires die bij de bovengronds zwembad zal worden geplaatst in de buurt van de top van het zwembad, die geeft je extra ruimte. Dit betekent dat de pomp en de watercirculatie apparaten kunnen verder bestaan ​​uit het zwembad als voordat ze in de buurt vanwege de beperkte lengte van de buis te blijven. Als u het zwembad in het gat op te bouwen zorg ervoor dat je in het gat en in het zwembad als je de vloer lag. U wilt lopen op om het te zetten in het zand. Nadat het zwembad volledig opvulling wordt rechtop rond de randen met meer zand bevestig vervolgens alle componenten volgens de aanwijzingen.

Stap 3 – Bouw de Pool