hoe je een verhoogd bloem bed te maken met een blok grens

Susan is een Master Tuinman en een duurzame woon- onderzoeker. Met een achtergrond in de voeding en uitgebreide kennis van de hele voedsel en wellness, Susan bevat duurzaam leven praktijken die de gezondheid van haar familie te verbeteren terwijl het verminderen van hun carbon footprint.

Maak een stevige en natuurlijk ogende verhoogd bloem bed met elkaar grijpende betonblokken. Landschap en tuin aanbod winkels bieden deze blokken in een verscheidenheid van vormen, maten, oppervlaktestructuren en afwerkingen. De vervlechting van de blokken maakt eenvoudige droge stapelen. Verhoogde bloembedden vereisen minder knielen en buigen dan bloembedden op de grond.

Stap 1 – Kies uw Block

Vind de afmetingen van het blok dat u kiest. Noteer eventuele speciale in elkaar grijpende techniek of apparaat. Ook maken de eventuele speciale blokken, zoals hoek blokken, bochtige blokken en cap blokken. Tot slot, zorg nota van installaties eisen elke fabrikant, zoals minimum stichting diepte of maximale wandhoogte.

Stap 2 – Leg de Bed

Kies een vlakke plek en leg uw verhoogd bloem bed met palen of tuinslang, bedenk dan dat een groter gebied vereist meer blokken. Meet de omtrek in inches en verdeel de perimeter door de breedte van het blok. De uitkomst is gelijk aan het aantal blokken per cursus die je nodig hebt. Verhoog of de omtrek van uw bloembed afnemen tot een geheel aantal blokken. Plan een minimum van 2 base cursussen en een afwerking natuurlijk. Niet overschrijden maximale hoogte van de fabrikant.

Stap 3 – Maak een Foundation

Knip zode en graven een geul 6 inches diep, 16 duim breed, en het niveau. Compact De aarde en voeg 3 inches van verdicht grind.

Stap 4 – Zet de First Course

TIP: Onze deskundige tuinieren adviseur, Susan Patterson doet vermoeden, “Gebruik de zode u voor reparatie of vervanging in uw tuin te snijden.”

Stap 5 – Leg de Tweede Course

Kies een plek om te beginnen en de lay-out van de eerste cursus van het blok, zodat het gezicht van het blok voldoet aan de buitenrand van de sleuf, het begraven van de eerste cursus van het blok ongeveer 3 inch. Stel de blokken indien nodig om het circuit te sluiten, dan lichtjes verpakken grind tussen en achter de blokken.

Stap 6 – Leg de Finish Course

Stap 7 – Vul in het bed

Stagger de tweede koers over de eerste, zodat de gewrichten van de tweede cursus zijn tussen de eerste cursus. gebruik de grijpende mechanismen vereist. Crack een blok in de helft met een beitel en baby voorhamer, indien nodig, om het circuit te voltooien. Licht pak grind tussen en achter de blokken. Voeg meer cursussen, indien gewenst, tot aan de fabrikanten maximale hoogte, terwijl licht inpakken erwt grind in tussen en achter elke cursus.

Beƫindig het examenjaar met cap blokken.

Gebruik grind op de bodem van de bloem bed om de drainage te promoten. Meng wat grond, plant uw favoriete bloemen, en kijk hoe ze groeien.

TIP: Susan voegt toe, “Met rijke compost voor uw bloembed en eindig met 3 inch mulch om te helpen met het vasthouden van de bodem Kies altijd bloemen die geschikt zijn voor uw regio..”