hoe je een wagenwiel kroonluchter maken

Een wagenwiel kroonluchter geeft een authentieke rustieke uitstraling aan de rustieke themakamer. Het wordt steeds zeer populair om opnieuw gebruik maken van een wagenwiel om een ​​kroonluchter te maken. Als u wilt, kunt u een wagenwiel kroonluchter van een speciale verlichting winkel te kopen, maar het kan duur zijn. Als u niet wilt dat er veel geld uit te geven, waarom niet proberen om het zelf te bouwen? Dit artikel zal laten zien hoe je een wagenwiel te recyclen en omzetten in een authentieke rustieke kroonluchter.

De metselaar potten zal worden gebruikt als de lampen op de top van het wiel. Hoe groter het wagenwiel, hoe meer Mason potjes u nodig heeft. Vast te stellen hoeveel potjes die u nodig heeft voor de aankoop van een. Bevestig het wagenwiel in een werkbare positie. Plaats de metselaar potten op de wagon wiel aan het uiteinde van een spaak. Verdeel ze even. Markeren de plek waar ze zal worden vastgesteld, en zet ze opzij voor nu.

Stap 1: Kruiken van de Metselaar

Plaats de houders op het wagenwiel. Boor een aantal gaten om de houders op te lossen. Schroef ze stevig vast. Nu, vouw de metalen lipjes (te vinden in het midden van de houders) naar beneden over de rand van het wagenwiel. Deze worden gebruikt als houders voor de Mason potjes.

Stap 2: Bevestigen van de Retainers

Bevestig de lamp adapters op het bovenste deel van de Mason potjes. Schroef het in goed. De open bovenkant van de Mason pot is waar de bol zal gaan. Klem de S haken op de rand van het wiel (naast elke Mason jar). De S haken worden gebruikt om de ketting te houden.

Stap 3: Adapters en S Haken

Volg de instructies van de fabrikant zorgvuldig bij het installeren van het plafond haak. Nu, meten hoe lang het wagenwiel zal hangen. Snijd de ketting op die lengte. Herhaal dit proces voor elke licht op het wagenwiel.

Stap 4: The Ceiling Hook

Maak vervolgens een uiteinde van de ketting aan de S haken, terwijl het andere uiteinde wordt bevestigd aan het plafond haak. Herhaal deze procedure voor elke keten. Op dit punt, is het raadzaam om iemand om u te helpen de wagenwiel houden vragen. Zorg ervoor dat het wagenwiel kroonluchter is niveau. Plaats een metselaarkruik op elke lamp houder. Plaats een lamp in elk lamp adapter, en bevestig de bollen op elke lamp adapter.

Stap 5: Bevestiging van de Wagon Wheel

Nu, plaats het snoer door de keten, en sluit elk elektrisch snoer in de verlenging.

Stap 6: The Electric Cord

Zoals je kunt zien, het is niet zo moeilijk om een ​​wagenwiel kroonluchter bouwen, en je zult een hoop geld besparen. Echter, altijd vragen een professional als je niet zeker weet wat te doen.