hoe je een zweefvliegtuig schommelstoel maken

De routebeschrijving naar het bouwen van een zweefvliegtuig schommelstoel kan worden opgehaald bij bouwmarkten, doe-het-zelf meubelzaken en vele online websites. Op dezelfde manier kunt u pick-up een kit die alle benodigde onderdelen en complete instructies en die kunnen worden samengevoegd in één middag heeft.

Het voetstuk van een zweefvliegtuig schommelstoel is meestal een box frame en bevat de glider tracks die het mogelijk maken de rocker om correct te werken. Zoals elk stuk volgens de kit instructies op zijn plaats wordt gezet, moet u aan te scherpen naar beneden de schroeven en bouten. Wanneer dit deel van de taak is voltooid, ziet u een complete basis voor de stoel, klaar om het te hebben vastgeschroefd op de beugels het aansluiten van de glider tracks.

Stap 1: Monteer de Pedestal

De zetel van de schommelstoel is meestal 3 of 4 voorgevormde steunen; twee lange eindstukken voor hen aan te sluiten op en een set van lamellen die ofwel vastklikken tijdens de assemblage- of zijn bevestigd met behulp van kleine spijkers. Seat lamel kan de voorkant lopen naar achter of begin tot eind, afhankelijk van het ontwerp.

Stap 2: Monteer de Seat

De achterkant van de glijdende schommelstoel is een lichtere versie van de stoel. De steunen voor de rug meestal uit te breiden onder de zitting bij installatie, het aansluiten op de glider spoor assemblage of het bevestigen stevig op de bank zelf.

Stap 3: Monteer de Back

Sluit de zitting en elkaar steunen. In de meeste inrichtingen zal dit 4-6 bouten die de steunen voor de twee stukken met elkaar te verbinden. In een aantal vergaderingen, zijn er optionele montagegaten voor verschillende zetel hellingen. Kies degene die het meest geschikt is en er zeker om dezelfde instelling te gebruiken voor alle dragers.

Stap 4: Voer de Bank Construction

De volledige bank assemblage past op de sokkel. De meeste ontwerpen bieden geleidingen om langs de gaten voor de bouten connector gemakkelijker te realiseren. Gebruik indien nodig een kruiskopschroevendraaier prikte door de gaten om te helpen lijn ze. De gaten moeten line-up gemakkelijk zonder toepassing van extra kracht uit op een van de onderdelen. Zo niet, zorg ervoor dat alle bouten op de juiste plaats en dat alle optionele plaatsingen match. Na het aansluiten van bouten zijn bevestigd, het testen van de rockende. Het moet soepel heen en weer te bewegen, beide uiteinden swingende relatief in tandem.

Stap 5: Installeer de Bank

De laatste stap is om pads, kussens of kussens toe te voegen aan de schommel naar uw eigen smaak te personaliseren. Voor toepassingen buiten, ofwel de aankoop van all-weather kussens of bereid zijn om de kussens af te nemen bij slecht weer. Voor meer comfort, installeer dan een grasveld paraplu om schaduw toe te voegen tegen zon en regen en voeg een nabijgelegen tafel om uw drankje of tijdschrift te houden.

Stap 6: Verbetering van de Glider Rocker