hoe je faux marmeren tuimelde tegel

Het installeren van getrommelde tegel in uw huis is duur. U kunt deze kosten aanzienlijk te verlagen door het maken van faux marmeren tuimelde tegel. U bent in wezen het creëren van de marmeren tuimelde tegel blik op standaard, minder dure tegels. De volgende how-to zal uitleggen hoe je faux marmeren maken tuimelde tegel, en het beste deel is dat de techniek kan worden toegepast op tegels die al zijn geïnstalleerd.

Voor het maken van faux marmer getrommeld tegel, moet u ervoor zorgen dat de keramische tegels zijn schoon en vrij van olie of vuil. Reinig ze grondig met een schone doek en normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Als de tegels worden geïnstalleerd, kijk dan voor schade en herstel ze met kalefateren. De kalefateren moet drogen voordat je de finish te creëren.

Stap 1 – Maak de Tiles

Om een ​​faux marmeren blik van getrommelde tegel te krijgen, moet u een textuur op hen. Deze tegels zijn vaak te glad en zijn geglazuurd. Dit zal enige kans op het creëren van een geloofwaardige faux marmer afwerking ruïneren. Gebruik het schuurpapier om zand de toppen van elke tegel totdat je het glazuur verwijderd en het oppervlak onvolmaakte kan voelen. Vacuüm het stof dat u maakt van de schuren en veeg ze neer met een vochtige doek. Als u niet aan vegen van de keramische tegels, zult u de wind met stof in de faux marmeren tuimelde tegel finish.

Stap 2 – textuur Tiles

Kies de verf die u wilt voor uw hoofdkleur van marmer en dun het een beetje uit met verf thinner. Roer de verf tot gecombineerd. Het creëren van een faux marmeren tuimelde tegel afwerking gebeurt best in meerdere dunne lagen in plaats van een enkele zware jas. Gebruik het schuim penseel en breng de eerste grondlaag om de tegel. Laat deze drogen gedurende 2 uur en vervolgens toe te passen een andere vacht als dat nodig is en herhaal tot je tevreden bent met de grondlaag zijn.

Stap 3 – Base Coat

De juiste afwerking van de faux marmer getrommeld tegel afhankelijk van de details. Laat de basislaag drogen 2 uur en daarna beginnen met het toevoegen in de aderen van het marmer. Gebruik de tweede verf keuze. Dompel het uiteinde van de veer in de verf en zullen bij een zwenkbeweging creëren lijnen. Varieert de dikte van de lijnen. Maak bochten en bochten. Meng de base coat met een beetje duidelijke glans. Laat de aderen drogen 5 minuten en vervolgens voorzichtig dep de basislaag boven op de aders met een spons. U wilt dat de aderen te verzachten, maar niet vervagen. Laat de verf drogen gedurende 5 minuten en dan gebruik maken van dezelfde techniek over de hele tegel.

Stap 4 – Marble Tumbled Tile Details

Wacht 2 uur en daarna een jas van de urethaan afwerking toe te passen over de tegels. Gebruik zelfs beroertes. Eenmaal droog, stof het gebied en buff het met een doek en vervolgens een tweede laag aanbrengen.

Stap 5 – Afwerking