hoe je hars terrasstoelen jezelf

De bouw van uw eigen hars terrasstoel is iets dat kan worden gedaan met een beetje extra tijd en wat geduld. Er zijn verschillende stappen betrokken bij dit proces een aantal tijdige inspanning en een grote hoeveelheid aandacht voor detail vereisen. Terwijl hars is een zeer giftig materiaal, wordt het gemakkelijk gegoten in rekwisieten, meubels, en alles wat je kunt een mal van te maken.

Werken met hars zal besteden aan bepaalde voorzorgsmaatregelen nodig. Veiligheid is van belang bij het werken met elk type van hars als het is giftig en kan ernstige schade toebrengen aan mensen. Werk altijd in een goed geventileerde ruimte en hebben de basis veiligheidsuitrusting. Maskers, handschoenen, schorten alle nodige bij het werken met hars.

Voorzorgsmaatregelen nodig

Een van de misvattingen creëren eigen hars terrasstoel is dat het zeer moeilijk en alleen voor vakmensen. Echter, kunt u gemakkelijk werken met hars als het vormen en gieten proces is vrij eenvoudig en simpel. Er zijn verschillende manieren om uw hars terrasstoel te bouwen, maar de makkelijkste is een tweedelig proces van het vormen en gieten.

Werken met Resin

De eerste stap om iets te bouwen met hars is om een ​​mal van wat u op zoek bent om te ontwerpen. Voor een terrasstoel, kan deze meerdere delen of een enkele entiteit van multiplex vereisen. Houd rekening met de grootte van uw stoel voordat je het te maken. Meeste stoelen 18 tot 20 inch voor de zitting en een 16 tot 18 centimeter in de rug. Voeg een kleine helling aan de achterkant als je wilt lounge.

Bouw een Mold

Zodra de mal is voltooid, moet u het spuiten neer met een losmiddel. Dit is belangrijk om het materiaal van de matrijs van wordt afgepeld wanneer de hars te verwijderen houden. Met behulp van een polyvinyl alcohol als uw lossingsmiddel zal helpen om de hars creatie veel gemakkelijker om de vorm af te nemen.

Spray met losmiddel

Nadat de mal is beschilderd met de polyvinyl alcohol, kunt u beginnen op stroken van glasvezel hars om te maken aan uw hars terrasstoel te creëren. Werken met glasvezel hars een vervelend en tijdrovend proces. U vindt er een strook van hars lag op de mal, die de hele mal als basis. Na deze, verf op een laag van het lamineren hars gevolgd door een andere laag van glasvezel strips;. Leg de opvolgende lagen van glasvezel strips in een geweven manier om uw nieuwe hars terrasstoel sterkte en duurzaamheid te geven. Volg deze procedure tot je de gewenste dikte. Laat de hars droog voor een paar uur te laten stellen en word een beetje stijf. Trek het uit de vorm en zet apart om te voltooien het genezen en verharding.

Leg Glasvezel Resin boven Mold

Na het uitharden voor een paar dagen om ervoor te zorgen dat het volledig droog is, kunt u een vlotte schuurpapier de hele stoel vlot gebruiken om zand. Nadat het is glad en gemengd, bedek je nieuwe hars terrasstoel met glasvezel verf. Je moet ten minste twee tot drie lagen verf voor een afgewerkte look.

Zand en Paint