hoe je je eigen komst krans maken

Onderdelen van een Kroon van de komst

De betekenis van de krans en kaarsen

Hoe maak je een Fresh Kroon van de komst

Stap 1-cut bladeren

Stap 2-hechten aan het kroonframe

Stap 3-toevoegen meer groen

Stap 4-insert kaarsen

De komst krans is een kerst traditie die begon in Duitsland. Huishoudens hadden groenblijvende kransen met vier kaarsen om de geboorte van Jezus symboliseren. Nu, advent kransen zijn gemeengoed in zowel de huizen en kerken. Hier is wat meer informatie over de komst krans traditie, met inbegrip van hoe u en uw kinderen uw eigen kunnen maken.

Typisch, een komst krans bestaat uit een cirkel van groen met drie paarse kaarsen en een roze-gekleurde kaars aangebracht aan het. De eerste zondag van de Advent, de eerste paarse kaars brandt De tweede zondag, de tweede paarse kaars brandt Op de derde zondag, de roos kaars voegt zich bij de twee paarse degenen, en vervolgens op de vierde zondag van de laatste paarse kaars wordt aangestoken, zodat alle vier kaarsen tegelijk branden.

Vaak op eerste kerstdag, is een witte kaars geplaatst in het centrum aan de vakantie te herdenken. In sommige gemeenschappen, worden blauwe kaarsen gebruikt in plaats van paars, en anderen gebruiken wit voor alle vier de kaarsen. De familie zegt gebeden of heeft een korte bijbel lezen na elke kaars brandt

Zoals met vele religieuze tradities, de verlichting van de advent kransen is symbolisch. De kransen zijn rond, als symbool van de eeuwigdurende liefde van God. De kleur van de evergreens vertegenwoordigt nieuw leven. Tot slot, elke individuele kaars is symbolisch in zijn eigen recht, met het eerste paarse kaars die hoop, het tweede paarse kaars die liefde, de roze kaars die vreugde, en de derde violet kaars vertegenwoordigt vrede

Waarom de roos kaars? Het komt van de katholieke liturgie. De derde zondag van de Advent is bekend als Gaudete (Gaudete is Latijn voor “verheugen”). Op Gaudete, de priesters don roze-gekleurde gewaden.

Met clippers, knip de takken in 6? -10-Inch bladeren. Groep een assortiment van maten en boomsoorten in kleine trossen van 4-6 bladeren. Draad de gesneden uiteinden van de trossen met bloemist draad. Herhaling.

Bevestig een uiteinde van de streng bloemist draad om de draad krans frame. Neem een ​​van uw bossen en wikkel de vochtige mos rond het uiteinde. Met de streng van draad, brengt het peloton aan het frame.

Voeg de volgende groep van groen in dezelfde richting als de eerste en sluit hem met dezelfde draad. Herhaal dit proces tot je alleen maar een paar trossen vertrokken. Vul eventuele hiaten met de extra trossen. Als je naar het “einde” van de krans, moet u vervolgens uw eerste tros en stop de laatste tros eronder voor een naadloze look.

Leg de krans plat op de tafel waar je wilt deze weergegeven. Plaats de vier kandelaars aan de binnenkant van de cirkel, een voor elke hoek van de “vierkant”, en steek de kaarsen Noot:. Aangestoken kaarsen en verse kransen kon een brandgevaar zijn als ze niet goed behandeld. Vergeet niet om de krans vochtig te houden, zodat het blijft fris en nooit verlaten de kaarsen onbeheerd achter. Vervang de kaarsen voordat ze branden op het niveau van de krans.