hoe je je eigen schoorsteen buis te maken

Het maken van uw eigen schoorsteenpijp is nodig om een ​​uitlaat aan uw kachel of haard rook. Het opzetten van een houtkachel als een middel om uw huis te verwarmen is iets wat de meeste mensen zijn het verkennen van en het maken van nu. Vooral sinds de aardgas- en olieprijzen zijn vandaag de dag stijgen. Aan de andere kant moet de juiste zorg worden overwogen bij de montage van de schoorsteen pijp voor de houtkachel. Het moet goed worden uitgevoerd, zodat de rook en het vuur niet verder gaan dan de kachel en veilig voor het hele huis.

Stel je houtkachel in een aanbevolen afstand van de muur. Acht inch tot 36 inch is de aanbevolen afstand, afhankelijk van de aanwijzingen van de fabrikant kachel.

Stap 1 – Bereid de Woodstove

Benaderen de richting die je nodig hebt om door te gaan van de kachel in de richting van de uitlaat opening. U moet eerst beslissen voordat u de aankoop van een schoorsteen leidingen, zodat u te identificeren wat voor soort en hoeveel leidingen u zou moeten hebben.

Stap 2 – Lay Out Your Chimney Pipes

Begin met het leggen van uw schoorsteen leidingen. Begin met het gebouw uitlaat gat dan werk je weg naar beneden. Leg een druppel mortel kalefateren in het gat. Neem de primaire buis duw het in de uitlaatgassen. Vervolgens, door de rechte buizen en flexibele buizen, zijn weg omlaag de kachel.

Stap 3 – Maak de schoorsteen Pipes

Leg uw kachel op een manier die u kunt opnemen zo weinig bochten in de schoorsteenpijp mogelijk. De schoorsteenpijp moet uitstappen uw kachel, gaan in de schoorsteen klim dan de schoorsteen met een aantal bochten te laten de rook exit uw huis. Om dit te voltooien, kopen zo veel joint of elleboog leidingen nodig.

Stap 4 – verzoek tot inzage

Maak een zegel met uw clean-out pijp. Doe een druppel mortel kalefateren binnen de uitlaat gat. Zet de clean-out pijp in de uitlaat gat. Dan zal de mortel een rook-proof en positieve afdichting hebben

Installeer de schoorsteen pijp die de kachel verlaat om een ​​elleboog die de rook om de geïsoleerde dubbele wand pijp of de schoorsteenpijp regisseert. Breng een paar siliconenkit in de richting van het gewricht zet hem dan meer met behulp van roestvrij stalen schroeven. Zorg ervoor dat het einde van het gewricht is gelegen aan de onderkant van de schoorsteenpijp’s.

Zet in de mannelijke uiteinde van de flexibele roestvrij stalen pijp in het gewricht. Deze pijp heeft minstens 5 voet lang om te breiden en bovenop het rookkanaal in de schoorsteen zijn. De gekrompen of mannelijke uiteinde moet naar beneden te richten.

Bevestig en diverse buislengtes als boven de flexibele stalen schoorsteenpijp vereist. Let op deze leidingdelen met behulp van de mannelijke einde gewrichten. Verleng de schoorsteenpijp minstens 2 tot 3 voet vanaf het dak.

Zodra uw schoorsteen leidingen al zijn ingesteld en gedaan. U kunt nu bellen met uw plaatselijke brandweer en vraag een inspectie. Het is noodzakelijk omdat het maken van je eigen schoorsteenpijp moet het eens met de lokale brandweer code voorschriften en veiligheidsnormen. Zo zal ongevallen worden vermeden.