hoe je je eigen tafelblad tegel maken

Het maken van uw eigen tafelblad tegel is een spannend en leuk om te doen. U kunt zelfs opnieuw uit te vinden een oude tafelblad door het leggen van tegels op tafelblad. U kunt ook ontdekken verschillende keuzes van tegels, variërend van marmer, glas, keramiek of leisteen, en de selecties van de tafelbladen van glas, hout, Formica of ijzer. U vindt hier ontdekken hoe het in elkaar grijpende keramische tegel op een goed gebouwde houten tafel door middel van het berekenen, het opstellen van het ontwerp, en de aankoop van de materialen, het plaatsen van de tegel waterloze, verstrooiing tegellijm op de tegels of de tafel, voegen de tegels te zetten en dan is het afdichten van de gekozen keramische tafelblad.

Maak je klaar om het opzetten van de tegels op een tafelblad door te kiezen voor een bestaande sterke tafel, te kopen, of zelfs een nieuwe te bouwen. Je moet zand het oppervlak van de tafel als dat nodig is. Ook, vertrouwd te maken met vormen, maten en kleuren van keramische tegels samen met zijn patronen, en hoe ze kunnen worden geregeld. Schets een tegel van plan op een grafiek papier op schaal na het meten van het tafelblad met een meetlint.

Stap 1 – Bereid je voor op Table Top Tile Making

Schatten of te berekenen van de hoeveelheid van de tegel en andere benodigdheden die u nodig hebt om door te vermenigvuldigen met de diepte keer de breedte van de bestaande tafelblad voor vierkante footage, en voeg niet minder dan 20 procent meer als springplank voor fouten. Kies een keramische tegel, alsmede benodigdheden nodig bij uw favoriete home improvement of tegel winkel.

Stap 2 – Bepaal de Tegels Needed

Schik de keramische tegels zonder lijm langs het tafelblad te gebruiken, te beginnen van het centrum toen het verplaatsen naar buiten, met inachtneming van de tegel ontwerp u hebt gemaakt als je gaat. Bepaal of je al een leuke het resultaat van uw ontwerp voordat het naleven het. Laat ongeveer ¼ inch tussen tegels voor de specie. Uitgesneden tegels om in te zetten als dat nodig is met tegel tangen. Als u al hou van de lay-out, langzaam te verwijderen en de volgorde van de tegels in vergelijkbaar patroon op karton of vellen krantenpapier op de vloer.

Stap 3 – Maak de Tile

Meng de tegellijm of mortel in een emmer met water nodig is, zoals aangegeven door aanwijzingen op de verpakking, en vervolgens toe te passen op het tafelblad of de keramische tegels ‘direct terug met een getande troffel om ruggen te maken. Zet in keramische tegels aan het tafelblad, weer aan het werk vanuit het midden naar buiten in lijn met de tegel model, stevig indrukken van de tegels op zijn plaats. Laat het gedurende 24 uur om de lijm goed drogen.

Stap 4 – Finaliseer de Table Top Tile

Verspreid nat grout op het tafelblad na het combineren van de droge mortel in een emmer, samen met de vereiste hoeveelheid water. Breng de specie over de betegeld tafelblad, met behulp van een grout vlotter dan op grout langs de gaten met behulp van uw vingers. Laat de mortel te drogen tot 20 minuten, en veeg met een vochtige spons de betegelde oppervlak. Laat de set gedurende 48 uur grout.

Eenmaal droog is, kan je al zet de opnieuw betegeld tafelblad in het gebied waar u het wilt gebruiken en aanbeden.