hoe je je eigen werkbank pegboard maken

Als u al een werkbank in uw garage of op het werk gebied, maar zijn ongeorganiseerd, kan je echt schoon met een werkbank pegboard. Je kon kopen één van een lokale huis reparatie winkel, maar je kunt jezelf geld besparen door het creëren van je eigen werkbank pegboard. Het is een gemakkelijke taak te maken met eenvoudige hulpmiddelen en kan in één dag worden afgerond. Hier is hoe je je eigen werkbank pegboard te maken, maar ook hoe gemakkelijk te installeren op uw bestaande werkbank.

Uw bestaande werkbank is het belangrijkste op dit moment, als het gaat om de sjabloon voor de grootte van uw werkbank ophangbord zijn. De belangrijkste meting die u kunt nemen is de breedte van de werkbank. Meet de hoogte van de werkbank ook. Bepaal hoe lang u wilt dat de werkbank pegboard te zijn en toe te voegen dat de lengte aan de hoogte van de werkbank. De metalen hoek dekking zal die hoogte zijn.

Stap 1 – Het meten van de Workbench Pegboard

Het hout dat wordt gebruikt voor de werkbank pegboard is moeilijk te verminderen, omdat het hout wordt gedrukt en dun. Meet de geperste hout om de lengte van de werkbank en de hoogte u bepaald. Bij het snijden van de geperst hout, gebruik maken van een snelle en vloeiende bewegingen met de zaag tot versplintering en breken te voorkomen. Snijd de metalen hoek dekt om de hoogte die u nodig hebt. Een markering op elk van de twee metalen hoekstukken op wanneer de hoogte van de werkbank eindigt. Plaats drie puntjes op de metalen hoek omvat onder en boven deze lijn op gelijke afstanden. Gebruik de 1/4-inch metalen boortje en boor gaten door het metalen hoek dekt bij deze merken. Plaats de metalen hoekkappen aan de achterzijde van de werkbank. Gebruik de markering en plaats een punt door de drie gaten op elk been en boor ze door de werkbank. Meten een 1-inch perimeter rond de snede geperst hout. Van de omtrek een markering elke 1/2 inch tot het hele bord bedekt. Boor elk gat met een 1/8-inch boor. Plaats de metalen hoek dekt op de grond en zet de werkbank pegboard op de top van het zo dat het rust over de gaten. Line de werkbank pegboard met de lijn. Maak een markering op elk van de drie gaten je geboord in de metaal. Boor deze gaten met de 1/4-inch bit door de pegboard.

Stap 2 – Snijden en Boren

Plaats een van de metalen hoekstukken op de achterkant van de werkbank. Gebruik drie bouten om het te hechten aan de werkbank. Bevestig de tweede metalen hoek deksel. Draai ze met de dopsleutel. Plaats de werkbank pegboard op de top van de werkbank. Plaats het vlak tegen de metalen hoek covers en bevestig één bout aan elke kant. Bevestig de twee overgebleven bouten en draai.

Stap 3 – Het installeren van de Workbench Pegboard