hoe je levensduur van de batterij van een snoerloze stofzuiger te optimaliseren

Een draadloze vacuüm kan een grote hulp bij het opruimen van gemorste waar er geen lokaal elektriciteitsvoorziening zijn. Het optimaliseren van de levensduur van de batterij van deze reinigers is een goed idee, maar niet zo eenvoudig als het klinkt misschien.

Als uw stofzuiger draait op standaard accu’s de enige manier om ze te maken langer is ervoor te zorgen dat er geen ‘stand-by’ functie op uw batterij aangedreven vacuüm. Alles wat je nodig hebt is een aan / uit-schakelaar.

Standard Battery Packs

Het is vals economie naar goedkope batterijen te kopen, omdat ze sneller zullen ontladen en moeten worden vervangen vaker. Gebruik alleen accu’s ontworpen voor intensief gebruik.

Oplaadbare batterijen

Standaard batterijen vaak langer na gebruik als je ze buiten de apparatuur waarin ze gebruikt worden opgeslagen. Bewaar ze in de buurt in een kartonnen doos als je de batterij vacuüm niet erg vaak gebruikt.

In- en uitschakelen

Tenzij het handboek voor uw batterij vacuüm adviseert tegen het gebruik van oplaadbare batterijen, is het een goed idee om een ​​reeks van hoog vermogen oplaadbare batterijen proberen.

bevriezing voorwaarden

Veel batterij stofzuigers die werken op oplaadbare batterijen zijn ontworpen om te worden opgeslagen in de batterijlader. Dit zorgt ervoor dat de accu’s volledig zijn opgeladen te allen tijde.

Sensible Gebruik

Sommige oplaadbare batterijen, in het bijzonder grote vraag batterijen, hebben een vloeibare kern en moet volledig worden ontladen alvorens te worden opgeladen. Hoewel niet zo vaak tegenwoordig, deze batterijen lijken de hoeveelheid lading die ze laatst ontvangen herinneren. Als je zo’n batterij op te laden nadat het is slechts een kwart ontladen, vindt u dat in de toekomst, het zal accepteren alleen een kwart van de mogelijke kosten, zelfs als deze volledig is ontladen.

Bij sommige circuits, kan het voordelig om een ​​vacuüm weergegeven nadat deze is ingeschakeld verlaten. Om optimaal gebruik te maken van deze te maken, moet je al het schoonmaakwerk in de buurt, zodat het kan worden gedaan in een keer hebben. De vraag op de batterij bij het starten van het vacuüm kan worden vele malen de vraag naar te laten draaien. Dit is iets dat zal worden besproken in de eigenaars de hand boek.

De meeste batterijen niet goed werken in de vrieskou. Houd de batterij vacuüm opgeslagen in een koele plaats van een koude omgeving. Idealiter zou de batterij vacuüm worden opgeslagen in de ruimte waar het het meest waarschijnlijk worden gebruikt.

Een batterij die bevroren is geweest wordt vaak beschadigd als gevolg en moeten zorgvuldig worden gecontroleerd en getest voordat het wordt gebruikt. Double-check voordat je probeert om een ​​eenmaal bevroren batterij op te laden. Controleer vooral op eventuele lekkages als gevolg van de batterijhouder te splitsen.

Bij het gebruik van de draagbare vacuüm, probeer te onthouden dat het alleen op batterijen. Plaats van te proberen zoveel mogelijk zo snel mogelijk laat werken geleidelijk zodat de motor niet te veel onder spanning wordt gezet. Langzamer en gestage kan het verschil betekenen tussen het hebben van genoeg levensduur van de batterij en loopt net voor u klaar bedoelt.