hoe je tegel op warmtewisselaars leggen

Een reden waarom mensen kunnen uit de weg te installeren hun eigen in-vloerverwarming coils is omdat ze niet weten hoe ze tegel te leggen. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om uw kamer een geheel nieuwe look en feel.

Volg de instructies voor de installatie mat, en houdt deze ten minste 3 inch uit de afvoerleidingen, muren en armaturen. Houd het op zijn plaats met behulp van nietjes of dubbelzijdig tape. Als het snoer is dikker dan de mat, zinken in de ondervloer, zodat de vloer waterpas staat.

Stap 1: Plaats Electric Mat

Een van de belangrijkste onderdelen van het leren hoe te tegel te leggen, is te weten waar te beginnen. Je moet beginnen in een hoek en werk naar het midden van de kamer.

Stap 2: Kies uw vertrekpunt

Gebruik self-nivellering verbinding aan het vloerniveau. Giet de verbinding en verdeel het over het oppervlak met een grout vlotter. Volg dan de instructies van de fabrikant op te laten drogen.

Stap 3: Niveau van de Surface

Bij het leren hoe om te tegel te leggen, maak een leidraad om u te helpen uw tegel toe te passen door het meten van een nog afstand van uw startplaats en markeren van een lijn op de vloer. U kunt een rechte rand of een krijtlijn gebruiken.

Stap 4: Bereid je voor om Tiles installeren

Systematisch in hoe je tegels te leggen. Spread dunne ingesteld op ongeveer 3 vierkante gebied tegelijk. Thin-set droogt snel, dus alleen verspreid het over een gebied dat u tegel kunt toepassen op in 15 minuten. Begin klein als je onzeker bent. Gebruik uw leidraad om tegel toe te passen. Plaats afstandhouders op de hoek van de tegels als u ze toepast. Til een tegel zo nu en dan te zorgen dat de hele rug is bedekt met een dunne-set. Druk op harder op de tegel bij indien nodig. Gebruik een stuk afvalhout en tik voorzichtig de tegel met je hamer om zelfs tegels. Nu weet je hoe je tegels te leggen. Voortzetting van het proces tot alle full tegels worden toegepast.

Stap 4: Installeer Tegel 1 Small Area op een Time

Opruimen elke dunne-set die heeft squeeze out tussen de tegels, terwijl nog nat, anders zal het interfereren met uw mortel. Immers volle tegels zijn ingesteld, laten drogen voor een dag.

Stap 5: Clean Excess Thin-Set

Stap 6: Breng Corner en Edge Tegels

Meet de ruimte voor elke tegel en de noodzakelijke bezuinigingen. Gebruik een natte zaag of kniptang om uw tegels aan te passen. Uw gekartelde randen van de bezuinigingen moeten worden geconfronteerd in de richting van de muur. Breng dunne-set naar de achterkant van de tegel en druk deze op zijn plaats.

Na de dunne-set is opgedroogd, verwijderen tegel spacers en verspreiden specie over de tegels. Zorg ervoor dat je het goed in de ruimten tussen de tegels. Gebruik een vochtige spons om het overtollige te verwijderen, het spoelen van de spons als je gaat. Gebruik een grout hulpmiddel om de randen en gewrichten soepel. Laat de specie droog en veeg de tegel oppervlak met een droge handdoek om resten te verwijderen.

Stap 7: Breng Grout