hoe kralen deur gordijnen maken

Als het gaat om het weren van de vliegen in de zomer, of gewoon willen wat extra textuur toe te voegen aan uw kamer, kralen deur gordijnen zijn de juiste manier om dit te doen. Hier kunt u lezen over hoe u uw eigen kralen deur gordijnen te maken, van eenvoudige degenen om wat meer uitgebreide degenen die wat meer tijd en planning.

Bepaal waar u wilt dat uw gordijnen om te gaan en hoe lang het moet zijn. Meet de deurbreedte en hebben iemand snijd een houten staaf voor u om de deur te passen. Hebben altijd wat extra lengte in de houten staaf, zodat de insecten niet kunnen krijgen in van tussen de muur en het gordijn.

Stap 1 – Aan de slag

De volgende stap is te nemen en de nodige metingen te registreren. Meet de binnenafmetingen van de deur en voeg dan ongeveer 6 inch tot uw meting om voor knopen en opknoping het boven de deur. Snij het nylon of de kabel, afhankelijk van uw voorkeur, tot de gewenste lengte. Beslis over hoe dicht je wilt dat de gordijnen zijn en hoeveel lengtes van nylon die u nodig heeft, en snijd ze op maat. Naarmate nylon of touw gebruikt, de nadere het gordijn zijn.

Stap 2 – Lengte van Curtain

Voeg nu cup haken aan de “onderzijde” kant van de pen, en start de knopen nylon aan de haken. Zodra ze allemaal klaar zijn, neem een ​​streng van het nylon en trek het aan de ene kant, om ervoor te zorgen dat geen van de andere strengen verstrikt te raken in het proces.

Stap 3 – Bevestigen Nylon Rod

Bij het kiezen van de kralen die je gaat gebruiken voor uw gordijn, in gedachten te relatief licht kralen pick te houden als wanneer alle zijn opgehangen op de houten staaf, kan het de neiging om heel snel heel zwaar krijgen. Start kralen de draad van nylon tot je bij de laatste 4 kralen, hier opnieuw de draad nylon terug door elke kraal zodat ze stevig op zijn plaats te houden. Bovendien, zorg ervoor dat de laatste knoop in de juiste wijze. Als je gaat om een ​​patroon of ontwerp met uw kralen te maken, is het een goed idee om deze plannen uit eerder met behulp van enkele ruitjespapier, om het allemaal in kaart gebracht voor de hand. Zodra de eerste streng klaar is, trekt u de volgende opzij en herhaal het proces.

Stap 4 – Kralen

Wanneer opknoping gordijnen, altijd voor zorgen dat iemand er om u te helpen, om de kans op blessures of verstuiking een spier te verminderen. Zorg ervoor dat de staaf is opgehangen parallel aan de grond en kijkt recht wanneer gezien van een afstand – het is veel gemakkelijker om dit te doen met iemand die je helpt.

Stap 5 – Opknoping de Curtain

Nu dat uw gordijnen zijn opgehangen, kunt u genieten van de frisse zomerbries die via uw gordijnen, maar geen zorgen te maken over het vliegen over te nemen uw huis en maakt het hun eigen!