hoe linoleum te behouden

Hoewel het een natuurlijk en duurzaam materiaal, linoleum vloeren vergt regelmatig onderhoud te kunnen garanderen dat het een lange tijd duren. Het is niet moeilijk te reinigen en je zult af en toe nodig hebt om een ​​oude beschermende afdichting strip en voeg nieuwe wax;. Schoonmaken Vloeren

Benodigde materialen

• mes Utility; • Bezem en stof pan; • Warm water • Doeken en / of papieren handdoeken; • niet-metalen borstel; • Een tennisbal; Stap 1 -In kaart brengen van uw vloer; Soms moet je bepalen of uw vloer is linoleum of vinyl, beide zijn synthetische produkten en hun uiterlijk vergelijkbaar. U een deel van de vloer die op een onopvallende plek schrapen. Kleur, in een linoleum tegels, gaat helemaal door het materiaal, waar het op de top van vinyl wordt gestempeld. In tegenstelling, als je een vinyl tegel schrapen, het patroon zal volledig uit te komen; Stap 2 – Bereid de vloer;. Zorg ervoor dat de vloer vrij van stof en andere bewegende puin te vegen. Gebruik warm water en giet ze langzaam over de hele vloer, laten zitten voor een paar minuten om stoffen vast te houden aan het los te maken, Stap 3 – Veeg water;. Verwijder het water met ofwel een zachte doek of keukenpapier. Deze detergent-free techniek moet gemakkelijk schoon linoleum vloeren die niet zwaar bevlekt. Frequente toepassingen van warm water om kleverige stoffen te verwijderen zal helpen houden u van meer uitgebreide reiniging; Stap 4 – Het gebruik van zeep;. Als er meerdere hardnekkige vieze vlekken of vlekken blijven, gebruik dan een paar druppels afwasmiddel en warm water zachtjes te wrijven de vloer met een doek of borstel. Hardnekkige vlekken, zoals schoen strepen, kunnen worden verwijderd door het toepassen van wat warm water met afwasmiddel en schrobben van de vuile plek met een tennisbal. Snijd de bal in de helft met een scherp mes een eenvoudige bediening; Stap 5 – Verwijder de Deken; Als uw linoleumvloer geel tapijten heeft bevlekt eronder, verwijder het tapijt en de full colour zal uiteindelijk terugkeren Noot:.. Als al het schoonmaken pogingen mislukken, je nodig hebt om de was over de vloer te strippen en vervolgens opnieuw toe te passen een jas of twee;. Dingen om te onthouden, gebruik nooit agressieve, commerciële schoonmaakmiddelen op je linoleumvloer, omdat deze daadwerkelijk kan het oppervlak beschadigen. Wees voorzichtig met het gebruik van elke vorm van reinigingsmiddel, event de zogenaamde soft degenen omdat ze een film over de vloer die zal uiteindelijk moet je het strippen en de nieuwe lagen van wax van toepassing kunnen verlaten,. Strip en Re-Wax, Material nodig; • ammoniak; • Azijn; • Warm water • Doeken; • Rubber handschoenen; Stap 1 – Clean Air Circulation; Open alle ramen en zet het eventueel in de ruimte aanwezig fans. Werken kleine gebieden tegelijk, het verspreiden van ammoniak op de vloer met een doek;. Stap 2 – Verwijder de Ammoniak; Wacht ongeveer 30 minuten en verwijder vervolgens de ammoniak met keukenpapier. Gebruik wat warm water en een paar druppels azijn om alle resterende ammoniak te verwijderen; Stap 4 – Was op;. Breng meerdere lagen wax zodat elke aanvraag om te drogen voordat de volgende.