hoe om gaten in plexiglas maken

Het maken van gaten in plexiglas moet worden gedaan op de juiste en professionele manier. Als noodoplossing gaten zijn gemaakt, zal het plexiglas met scheuren en andere schade vertrekken. Alles wat je nodig hebt om gaten te maken, is een sterke boor en een zekere mate van geduld.

Gebruik een permanent marker en een liniaal om markeringen voor elk gat te creëren. Zorg ervoor dat ze zijn gelijkmatig op afstand van elkaar en overeenkomen met het patroon dat u wilt maken.

Stap 1: Maak Markeringen

Zet het glas over een dik stuk hout dat de boor kan tegenkomen. Gebruik wat kleine bedrijf klemmen om het plexiglas op zijn plaats vast te stellen. Dit zal stoppen schuiven terwijl je boren.

Stap 2: Secure Glass

Leg een klein stukje plakband over de markering die u met de pen hebben gemaakt. Gebruik de boor om een ​​klein gaatje te maken door dit stukje plakband. Dit is de pilot gat die u zal helpen een schone gat in de volgende stap te boren.

Stap 3: Pilot Hole

Duw de juiste formaat drill down door middel van de pilot gat. Wees geduldig als het een tijdje zal duren om door te boren. Splash kleine hoeveelheden water in de buurt van het gat om het glas te houden en boor cool.

Stap 4: Drill