hoe om te overschilderen stampbeton

Stampbeton geïnstalleerd met een ontwerp bedrukt op het oppervlak. Voordat deze of andere afgewerkte betonoppervlak kan worden geschilderd, moet worden voorbereid voor de verf, omdat de meeste verf zal niet gemakkelijk vasthouden aan een gladde betonnen afwerking.

Over de Paint

Voor veel verkeer buiten beton, de meeste deskundigen het erover eens dat een op olie gebaseerde verf is superieur aan andere soorten. De primer moet olie gebaseerd en, waarmee het chemisch binden met beton. Andere soorten verf zal werken, maar niet zo duurzaam. In dit voorbeeld wordt een op olie gebaseerde verf wordt gebruikt;. Breng de Acid

Giet een kleine hoeveelheid van de zure oplossing op het beton. Met behulp van de bezem, het werk van de schoonmaak oplossing in het beton. Gebruik zoveel van de reinigingsoplossing zoals vereist om uniform bekleden het gehele oppervlak. Schrobben in het beton stevig. De reden hiervoor is dat het zuur kleine onvolkomenheden etsen in het betonoppervlak, waardoor de verf later kan hechten. Laat het royaal beklede oppervlak om ten minste 10 minuten. Dit zuur kan uw huid beschadigen, dus draag altijd zware handschoenen en vermijd direct contact;. Afspoelen en afdrogen

Met behulp van een tuinslang, spoel het oppervlak volledig. Het is belangrijk dat alle reinigingsoplossing wordt weggespoeld, en de primer niet binden aan het beton. Neem een ​​paar extra minuten om zorgvuldig te spoelen, en laat het beton zitten tot het volledig droog is. Laat minstens een uur, maar dit duurt soms langer;. Breng Primer

Giet een kleine hoeveelheid primer in de verfbak. Met behulp van een middellange tot lange dutje roller, gelden de primer is lange, langzame beroertes. Het etsen door de reinigingsoplossing wordt gevuld door de op olie gebaseerde primer, waarbij de primer direct binden aan het beton, net als onderdompelen in een droog stuk hout. Zorg ervoor dat de primer gelijkmatig over het gehele oppervlak, en niet toestaan ​​dat het zwembad in de verdiepte gebieden;. Breng 2 lagen Minimum

U moet ten minste 2 lagen verf aan te brengen. Hoe meer verkeer het beton ontvangt, hoe meer lagen het zou moeten krijgen. Extreem hoge traffic gebieden moeten waarschijnlijk 3 of 4 lagen aangebracht, met een aanzienlijke droogtijden tussen de lagen. Als ten minste een uur is toegestaan ​​tussen de lagen, de verf geneest beter, en elke laag wordt een miniatuur laag van bescherming;. Een opmerking over Paints

De reden olieverven zo goed werken met beton omdat ze een fijne moleculaire structuur waarmee ze kleine gaatjes door het zuur te dringen omdat het beton schoongemaakt. Andere soorten verf ofwel niet zo diep door te dringen, of niet kan zorgen voor een oppervlak dat geschikt is voor het te verwachten. Trouwens, olieverf opstaan ​​tegen verwering beter dan andere types, en kleurvast zijn veroorzaakt door blootstelling aan direct zonlicht.