hoe om te schilderen massief houten luiken

Je moet om te schilderen massief houten luiken eens in de paar jaar om hen te blijven kijken in goede staat. Shutters nodig hebt in een zeer grondige manier te schilderen, omdat ze uw huis een decoratief accent zal geven. Dit accent zal het huis te helpen om zich te onderscheiden. Ze worden ook blootgesteld aan de elementen en beschermd moeten worden. Schilderen luiken is helemaal niet moeilijk te doen.

De eerste stap naar het schilderen van houten luiken is om ze te verwijderen en hen voorbereiden. Leg een groot vel of doek over het gebied waarin u zal werken. Verwijder een sluitertijd op een moment of verwijder ze allemaal in één keer. Gebruik een schraper om het even welke grote bulten en hobbels te verwijderen op het oppervlak van elke sluiter. Gebruik dezelfde schraper om alle oude verflagen te verwijderen. Gebruik een fijn stuk van algemeen gebruik schuurpapier te glad uit het oppervlak en de randen van elke sluiter. Dit is belangrijk omdat de verf te houden en onderwerpen glanzend helpt.

Step One – Verwijder en voorbereiden

Maak een oplossing van zeep en warm water in een grote emmer. Gebruik een borstel of een grote spons elk sluiterdeel wassen beurt. Dit zal vuil of debri, die is opgebouwd op de ontspanknop, omdat u voor het laatst geschilderd verwijderen. Zoek een warme en open ruimte waar de vlotte en schone luiken kan drogen voor het schilderen. Het warme water zal helpen de resterende vlokken verf komen los.

Stap Twee – Reinig de Shutters

Neem een ​​klein penseel en breng een gelijkmatige laag van duidelijke verf primer. Als er meer primer een plaats zal een bult op het oppervlak te vormen. Primer het hout voorbereiden op de verflaag te ontvangen. Alleen een dunne laag omdat de meerderheid van massief houten sluitertijd vlakken moeten de leeftijd en delicaat zal zijn. Primer elke sluiter en breng ze terug naar hetzelfde gebied voor verder drogen.

Stap drie – primerlaag

Zodra de laag primer is opgedroogd, is het tijd om de luiken te schilderen. Twee of drie grote penselen bij de hand, die u kunt draaien om de verflaag niveau te houden. Het is belangrijk een olieverf gebruiken als er al olieverf op het hout luiken en acrylverf precies dezelfde reden. U wilt een zeer glossy uitstraling aan de luiken dus wees niet bang gul met uw verflaag te zijn. U kunt altijd meer toevoegen. Een goede tip is om te blijven draaien van de luiken om zodat verf markeringen en penseelstreken niet weergegeven.

Stap vier – Paint Luiken

Laat de verflaag te drogen en voeg verdere lagen als u meer diepte van de kleur wilt. Bevestig de luiken boven buitenkant ramen en uw massief houten luiken zal een nieuwe verflaag te hebben.

Stap vijf – Finish