hoe om te schilderen van een faux stenen muur: ideeën en instructies

Faux stenen muur is een populaire afwerking die nu is gedacht in stortklaar faux steen glazuren. Zolang de algemene kleurenschema die u gebruikt is natuurlijk op zoek moet je in staat om een ​​realistische afwerking te produceren. In plaats van te proberen om een ​​meesterwerk eerste keer te produceren, zich beperken tot een basiskleur en niet meer dan drie glazuren.

Verwijder alle kleppen en armaturen van de muur of zorgvuldig maskeren ze met tape. Verwijder alle meubels en de bescherming van de vloer met daling doeken of karton.

Stap 1 – Bereid de omgeving

Schilder de muur met de basiskleur. Dit zal de mortel tussen de stenen is. Breng twee lagen van de basis en laat elke drogen.

Stap 2 – Paint the Wall

Bepaal hoe groot en hoe ordelijk u wilt dat uw stenen te zijn. U kunt beginnen met een typisch verspringende metselwerk patroon van gelijkaardige grootte stenen of een willekeurige verdeling van de grotere stenen. De grootte van de kamer zal een gids zijn. Grote kamers zien er beter uit met grote stenen.

Stap 3 – Teken de Stones

Met behulp van een halve inch tot één inch breed plakband, markeren de gewrichten als je wilt om ze tussen de stenen te zien.

Stap 4 – Tape de gewrichten

Werken in een klap in een tijd en beginnen met de donkere glazuur die je gekozen hebt, gebruik dan een gebald doek om het glazuur binnen elke ‘steen’ gebied toe te passen. Breng de lichtere kleuren om een ​​gevoel van dimensie te geven en ook om de val van de zon-licht en schaduw te imiteren. Na het aanbrengen van een kleur die je kunt het dep met kaas doek om de toepassing waziger te maken.

Stap 5 – Verf de Stones

Als u tevreden bent met de stenen effect die u hebt gemaakt zijn, zorgvuldig verwijderen van het plakband van de muur. Het contrast tussen de gewrichten en het metselwerk kon ook grimmige dus bereid zijn om een ​​afgezwakte versie van een van uw glazuren gebruiken om over te gaan van de gewrichten met een kwast zijn. Dit moet zorgvuldig gebeuren en de banden niet hun definitie verliezen.

Stap 6 – Verwijder de Afplakband

Stap 7 – Hoogtepunt

Een indrukwekkende hoogtepunt voor een faux stenen muur is een venster. U kunt het venster surround te creëren door het schilderen van kleinere stenen. Als u wilt een scène te zien door het raam kunt u een gedrukt scène te gebruiken van een poster. Realistischer en dramatischer is het raam te hebben luiken.

De sluiter kan worden geschilderd in het venster gebied. Een donker bruin of zwart zou de basislaag zijn. Laat deze jas drogen en breng daarna een lichtere bruine kleur. Hoewel deze kleur drogen, schrapen de punten van de tanden van een kam langs de oude verf een houtnerf effect.