hoe om te schilderen zuur geëtst glas

Zuur geëtst glas is een populaire trend die u toelaat om goedkope glazen stukken te nemen van een dollar winkel of een glas heb je rond het huis, en zet hem in een zeer speciale herinnering of decorpunt. Het is niet een moeilijke project. Je hoeft alleen maar de juiste benodigdheden voordat je begint, en volg de eenvoudige stappen.

Bij de beslissing welk stuk te gebruiken het zuur etsen op, er zeker van zijn dat het een stuk dat geen structuur heeft op het gebied waar u zal worden etsen. Geweven gebieden niet goed uit te komen. U kunt een geweven stuk, zolang het gebied dat u wilt etsen is glad te gebruiken.

Stap 1: Het kiezen van je stuk

U wilt het gebied waar je gaat werken met de zure ets crème beschermen. Als het spat op een zachte ondergrond, en zelfs op uw vloer of aanrecht, het kan verkleuring veroorzaken. Zure regen crème is alleen dat, zuur. Heeft voorzorgsmaatregelen nemen alvorens te beginnen. Als je heel voorzichtig zijn, wordt u prima. Het beste is om dit project te doen in de keuken in de buurt van de gootsteen. Leg een paar lagen van kranten om aan te werken. Houd een rol papier handdoeken handig in het geval je toevallig een aantal zure regen druppelen en zorg ervoor dat het gebied te wassen met water en zeep om het zo snel mogelijk te verwijderen. Vervolgens krijgt u wilt het glas stuk zo schoon mogelijk te krijgen. Spray met glazenwasser en wrijf ze droog met keukenpapier. Plaats uw stuk op de krant en je bent klaar om de sjabloon toe te passen zijn.

Stap 2: Bereiding Stappen

Bij de toepassing van het stencil, wil je een paar voorzorgsmaatregelen te volgen. Ten eerste, veel sjablonen meerdere patronen erop. Als je er een dat een aantal heeft gekocht, snijd de ene dat u gaat gebruiken het verlaten van zoveel rand er omheen mogelijk. Vervolgens moet je voorzichtig zijn in de plaatsing te zijn. Kijk naar de uitsparing van het sjabloon en de sjabloon niet in zijn geheel bij het plaatsen. Tot slot, zorg ervoor dat je het recht en gecentreerd. Als het waar u het wilt, gebruik masking nemen om het te houden aan het glas. Wees er zeker van dat het zo glad mogelijk, zodat de zure regen niet draaien onder het stencil. Met je stencil in de plaats, bent u klaar om de zure regen te gebruiken.

Stap 3: Het toepassen van de Stencil

Schud de fles zure regen om zeker te zijn is het goed gemengd. Haal het deksel en zitten de fles op de kranten alleen in het geval van een lekkage. Dompel je penseel in de zure regen. Je wilt niet te veel op te krijgen op een moment. Vergeet niet dat u werkt met zuur. Breng een dun laagje aan de uitgesneden delen van uw stencil en zorg ervoor dat je krijgt geen punten en hoeken. Het maakt niet heel veel van zure regen te nemen. Na het aanbrengen tijd volgens de instructies van de fabrikant, gewoonlijk 10 tot 30 minuten. Je bent bijna klaar!

Stap 4: Etsen het Glas

Verwijder voorzichtig de tape en stencil als de tijd om is. Zet de koud water en spoel het zuur etsen crème van het glas. Droog met een zachte doek en geniet van uw nieuw stuk!

Stap 5: Verwijder de Acid Etch Cream