hoe spot gratis sanitair te handhaven

Water en zeep schade is een veelvoorkomend probleem op sanitair, zoals kranen, wastafels en douchecabines. Waterschade in het bijzonder kan ernstige schade aan roestvast staal of gepolijste metalen sanitair veroorzaken, zodat een mooie badkamer set kan eenvoudig worden geruïneerd door water en zeep. Om te voorkomen dat vlekken verschijnen op deze armaturen, hebben de fabrikanten een aantal badkamer accessoires van messing of geborsteld nikkel zijn ontworpen. In tegenstelling tot de typische metalen kranen en afvoeren, deze sanitair geen vlekken na verloop van tijd. Handhaving van hen kan gemakkelijk worden gedaan.

Roestvrij staal en chroom sanitair beide vereisen grote hoeveelheden van reiniging en onderhoud om ervoor te zorgen dat ze niet worden gekleurd. Chroom moeten altijd worden gereinigd na elk gebruik met stomerij om de kans op slijtage verminderen. Roestvrij staal, vanwege de aard van het metaal, zal uiteindelijk krassen en verliezen zijn glans.

Handhaving van roestvrij staal en chroom

Brass is waarschijnlijk de makkelijkste om schoon te maken, want er zijn veel producten op de markt puur ontworpen om messing voorwerpen schoon te maken, met inbegrip van sanitair. Messing zal eroderen tijd, in tegenstelling tot chroom en roestvrij staal, maar ze kunnen aangetast worden als zij niet zorgvuldig en met de juiste reinigingsmiddelen behandeld. Geborsteld nikkel is een populaire keuze voor sanitair, en zullen niet geregistreerd watervlekken, en kan worden gereinigd op minder frequente basis.

Het handhaven van het messing en geborsteld nikkel