hoe tafelpoten voor een spoel poot tafel maken

Met de juiste machine apparatuur, kunt u tafelpoten voor een spoel been tafel te maken. Een houten draaibank voor houten draaien kunt u de spoel draaide blik onder de verschillende andere tafelpoot ontwerpen geven. Het kan moeilijk vier poten die identiek zijn vinden echter. Zodra de benen op tafel, zullen ze ver genoeg uit elkaar liggen zodat kleine verschillen niet duidelijk zal zijn. U kunt de spoel benen met de hand of met behulp van een kopie draaibank draaien. Met het oog op poten te scheppen voor een spoel been tabel vindt u de onderstaande gereedschap nodig.

Stap 1 – Het kopiëren van een bestaande wachtrij geplaatst Been Door Hand

Als u een wachtrij geplaatst been te kopiëren, kunt u deze achter de draaibank op een plank. Lijn het met het eerste stuk hout dat wordt gebruikt om de tafelpoot maken.

Stap 2 – Draai de Corners

Draai de vier hoeken af ​​van het hout lege die op de draaibank. Dit zal maken in een cilinder. De top van het vierkant moet worden gelaten. De top is waar het zal een ontmoeting met de tafel schorten.

Stap 3 – Het overzetten van de Profile Change

Gebruik een potlood om de poot profiel van grote veranderingen op het stuk hout te dragen. Dit kan de draaibank runs. Als je licht het oppervlak van het hout te raken met het potlood, zal het een potlood lijn maken helemaal rond het stuk hout.

Stap 4 – de Beugels instellen

Stel de remklauwen aan de afmetingen die overeenkomen met het eerste deel van het profiel de poot direct onder het vierkant blad.

Stap 5 – Notching the Wood

Gebruik een snijgereedschap om een ​​inkeping te zetten in het stuk hout op de draaibank. Gebruik de remklauwen om het te testen, totdat de remklauwen helemaal via de inkeping kan schuiven. Doorgaan om helemaal naar beneden het been werken. Mark diepte elke grote profiel van de overgang van het gebruik van de remklauwen en snij-instrumenten.

Stap 6 – Het invullen van de Leg Profiel

Gebruik scheef of guts in het profiel van de poot te vullen indien nodig. Zorg ervoor dat u blik heen en weer van de spoel been model dat u wilt kopiëren, zodat ze zo gelijk mogelijk zal zijn.

Kopiëren met een kopie van de draaibank aan de benen Spool; Stap 1 – Bevestiging van de Copy Attachment

Zet de kopie beslag op de draaibank. Het zal de eerste etappe te houden en laat u een markering draaien op zijn profiel. U kunt het mes langs het profiel van het hout te verplaatsen.

Stap 2 – Het snijden van de Hout

Snijd kleine stukjes hout af op een moment. U kunt meerdere passes maken als dat nodig is. U kunt deze dezelfde sjabloon gebruiken voor de resterende benen die u zal maken. Dit zal ervoor zorgen dat ze op elkaar lijken.