hoe te planten en te groeien korenbloem

Korenbloem is een kleine eenjarige plant. De Korenbloem bevordert mooie blauwe bloemen. De korenbloem algemeen groeit 40-90 centimeter hoog. Het beschikt over mooie grijs-groene stengels. De korenbloem oorspronkelijk begon als een wilde, groeien onder onkruid en verschillende akkers. Het is onlangs ingevoerd om de gemeenschappelijke tuinman als een must-have eenjarige plant. Hier is een handige how-to stappen proces over het planten en groeiende Korenbloemen recht in je achtertuin tuinen.

Voordat u uw koren bloemen te planten in uw tuin, beginnen ze binnenshuis. 4 tot 6 weken voordat u van plan bent om uw outdoor tuin te planten, ontkiemen uw Korenbloem zaden binnenshuis. Pak uw tafel-top kas (plastic plat) en de bodem pellets. Plaats uw uitgedroogd bodem pellets in de afzonderlijke containers. Om het uitgedroogd bodem uit te breiden, van toepassing warm water. De grond moet gemakkelijk verdrievoudigen in grootte.

Stap 1 – Indoor Greenhouse

Zaaien 2-3 zaden in het midden van de bodem geëxpandeerde pellets. Omdat de bodem pellets zijn in de afzonderlijke ruimten, hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste afstand. Bedek de zaden met ten minste de helft van een duim van de bodem. Waterput, totdat de bodem is een rijk donkerbruin.

Stap 2 – Transplantatie Uw Korenbloem Planten

Bedek de bodem van uw tafelblad kas met de plastic kap. Zorg ervoor dat het past stevig op zijn plaats. Beweeg uw table-top kas om een ​​donkere omgeving. Dit zorgt voor grote kieming. Houd de temperatuur op een constante 60 tot 70 graden.

Zodra de kleine korenbloem zaadjes spruit (dit gebeurt in ongeveer 10 tot 14 dagen na het planten), plaatst het tafelblad kas in een warme, zonnige locatie. Als het krijgen van natuurlijk licht in uw huis is een probleem, investeren in kweeklampen. Plaats de kweeklampen iets meer dan de opkomende korenbloem zaailingen.

Vergeet niet om de grond vochtig te allen tijde te houden. De grond moet nooit over worden bewaterd. De bodem moet vochtig aan te raken en moet eruit zien als een donkere, rijke bruine kleur.

Als de korenbloem zaailingen groeien, kan je uiteindelijk met meer dan een plant in een ruimte of pot (vergeet niet dat je geplant 2-3 zaden per ruimte). Dunne je pot met behulp van uw vingers of met behulp van een paar kleine schaar. Bij het uitdunnen van uw potten, kiest de gezondste, rechtste en sterkste korenbloem plant als de overlevende plant.

Bemesten uw kleine korenbloem planten goed als ze eenmaal benaderen 2 weken oud. Gebruik een gemeenschappelijke bloemen en groenten meststof. We raden het gebruik van een meststof gemaakt voor de baby planten.

Een week voor het transplanteren van uw korenbloem planten, waarna u uw planten naar buiten bloot te stellen tijdens het daglicht uur. Zet uw planten buiten na zonsopgang en neem ze in na zonsondergang.

Tussen 4 en 6 weken, transplantatie uw nieuwe korenbloem fabrieken buiten. Zorg ervoor dat er geen gevaar voor vorst. Zorg ervoor dat u uw korenbloemen planten in een goed gedraineerde tuin die volledig aan gedeeltelijke zon krijgt. Ruimte uw planten ten minste 12 inches uit elkaar in rijen.