hoe u uw aanrecht te schilderen

Droomt u van sprankelend nieuw werkbladen maar weet dat je krap budget niet zal zorgen voor een grote keuken transformatie? Graniet en andere high-end opties zijn mooi, maar als je veel ruimte tegen te gaan de kosten kunnen behoorlijk oplopen.

Als je gewoon op zoek bent naar een facelift in uw keuken en u wilt niet veel tijd of geld te besteden, kunt u overwegen het schilderen van uw tellers. Als het goed gedaan, kan een geschilderde aanrecht zijn alles wat nodig is voor u om een ​​hernieuwde waardering voor uw keuken. Dit low budget project dat zal geld vrij te maken voor andere huishoudelijke verbeteringen.

Stap 1 – Bereid de Surface

Net als iets anders, er is een goede en verkeerde manier om werkbladen te schilderen. Het aanbrengen van verf naar de keuken tellers kunnen ten onrechte een hartverscheurend vergissing zijn. Terwijl je geen problemen op het eerste zal opmerken, zeer binnenkort zul je merken dat de verf en de staat van uw aanrecht niet zal houden.

Stap 2 – Taping en Covering

Houd er rekening mee dat het toevoegen van verf op uw aanrecht is waarschijnlijk uw manier van het vermijden van een dure full scale renovatie, maar de enige manier om van koers te corrigeren zodra je op het verkeerde pad zijn gegaan is alleen dat: je helemaal opnieuw doen uw tellers.

Stap 3 – Primer

De volgende stappen zal u de juiste manier om te gaan schilderen counters.

Stap 4 – Kies de juiste Paint

Voordat je zelfs denken over het aantrekken van een jas van iets, zorg ervoor dat u de vacht van alles wat er al is opstijgen. Dit betekent verwijder alle vet en vuil. Als er plaatsen waar uw aanrecht is beschadigd, vul ze met hout vulstof en zand met behulp van 600-grit schuurpapier.

Stap 5 – Verf en Finish

Schuren is nog belangrijker voor laminaat of houten oppervlakken. In deze gevallen is het belangrijk om het volledige oppervlak geschuurd en voor het begin van het project niet alleen het beschadigde gebieden.

Zoals met alle schuren, veeg het stof en puin van het proces voordat u verder gaat.

Bedek de backsplash, kasten, en de vloer. Gebruik tape om het even welk gebied dat zal uiteindelijk niet worden geschilderd beschermen. Als het zal helpen verlichten het werk vooruit en zorgen voor een betere toegang, kunt u zelfs willen de gootsteen te verwijderen.

U wilt het aanrecht met een primer met een verfroller te dekken. De verfroller is de go-to tool voor dit project. In tegenstelling tot de muren die vlakken die subtiel verschillende plaatsen en kunnen absorberen geborsteld verf te maken het natuurlijk lijken zijn hebben, zal een aanrecht waarschijnlijk tonen individuele penseelstreken in het eindproduct. Hetzelfde geldt voor het aanbrengen van de eigenlijke verf. Rollers moeten worden bevoordeeld ten opzichte van borstels voor toonbank werk.

Solliciteer ten minste twee lagen primer en laat het dan volledig opdrogen. Voor tellers bijzonder is dit een belangrijke stap. Voor wat verf projecten zoals muren, kunt u weg te krijgen zonder een laag primer.

U kunt platte latex verf of zelfs stenen textuur verf gebruiken – er zijn een aantal kleuren beschikbaar. U kunt ook kiezen voor een kit gespecialiseerd werk op werkbladen, zoals Rust-Oleum Countertop Transformations of Giani granieten aanrecht verf aan te schaffen.

Deze vier opties zijn uw beste opties. Zelfs als je een ander ras van verf tot rond als restjes van een andere verf project, het is het waard om te besteden aan de meest geschikte verf dan op te slaan met behulp van een die niet goed is voor de baan.

Breng twee lagen van de verf voor het beste resultaat en laat het oppervlak volledig drogen tussen de lagen – ‘s nachts wordt aanbevolen. U kunt het proces versnellen door te draaien op uw ventilator aan het plafond en het houden van de ruimte goed geventileerd worden.

Zodra de verf droog is, breng twee lagen van polyurethaan. Als u gekozen voor een aanrecht schilderij kit, zal het polyurethaan-equivalent van de toplaag worden genoemd.

Nadat de toplaag droog is, zand voorzichtig met een vochtige spons schuren tot een gladde massa. Laat het nu vochtig aanrecht drogen.

Opnieuw de polyurethaan en zand nog twee keer. Om duidelijk te zijn, betekent dit dat het totale aantal deklagen aangebracht zullen zijn zes, verdeeld over drie fasen applicatie. Elke fase wordt gekenmerkt door een ronde van schuren. Deze stap is zeer belangrijk voor de levensduur van de afwerking.

Tip: Na het proces is voltooid, gebruik dan een treeft of een vergelijkbaar verhoogd platform bij het instellen van hot items op uw aanrecht.