hoe u uw kelder waterdicht voor uw nieuwe bijkeuken

Stap 1 – Waterdicht the Basement

Stap 2 – Bouw Stud Walls

Stap 3 – Hang drywalling

Stap 4 – Bereid de Muren

Stap 5 – Lay Flooring

De bouw van een bijkeuken in uw kelder biedt u de extra ruimte die nodig is om de was te doen en te vouwen en strijken kleren. Voor de meeste gezinnen, een bijkeuken is een noodzaak, en een grote onafgewerkte kelder kan de perfecte omgeving waarin een te bouwen bieden. U dient om eventuele bezorgdheid over water doorsijpelen om ervoor te zorgen dat de kelder droog is en klaar voor gebruik aan te pakken. Volg deze stappen om uw kelder goed af en maak een bijkeuken.

Begin met het project door het controleren van de stichting muren en vloeren uw kelder om te bepalen of er sprake is van waterschade of kwel het invoeren van het gebied. Muffe geur, vocht, en onverklaarde water zwembaden zijn allemaal signalen die uw kelder niet waterdicht kunnen zijn;. Heeft u een kelder waterdicht bedrijf verzegelen elk gebied dat u vermoedt dat kan lijden waterschade. Indien de aard van waterinsijpeling of schade gering is, kunt u een waterdicht kit aan de muren en fundering toe te passen om het probleem op te lossen;. Gebruik vloer fans naar de kelder te drogen en verluchten eventuele muffe geuren die blijven. Was de vloer met bleekwater of ammoniak naar de kelder te desinfecteren en te elimineren alle schimmels of schimmel.

Meet het gebied waar de wasruimte zal worden gebouwd. Het gebied dat is direct naast de trap is meestal de beste plek om een ​​wasruimte te bouwen. Meet de afmetingen en het opbouwen van 2 x4-inch stud wanden om in te lijsten.

Bevestig het blad rock gipsplaten aan de stud wanden. Voor de betonnen keermuur en de vloer, gebruik maken van een betonnen steunplaat. Hierdoor wordt voorkomen dat vocht in de wasruimte en verontreiniging van het gebied. Hang het vel rots met behulp van gipsplaten schroeven en bevestig de steunplaat beton met spijkers. Gebruik een mes om te scoren en snijd de gipsplaten aan te passen. Maak bezuinigingen voor elke hulpprogramma verkooppunten die nodig zijn om een ​​wasmachine en droger te sluiten. Een vergoeding moet ook worden gemaakt voor het nut wassen wastafel en geen sanitair aansluitingen voor de wasmachine.

Tape de naden van de gipsplaten en breng gipsplaten modder de vastgebonden verbindingen en schroefkoppen die worden gebruikt om de gipsplaat te beveiligen op de bouten. Schuur de muren om hen voor te bereiden om te worden gegrond en geschilderd.

U kunt lag een houten vloer of tapijt in de bijkeuken, indien gewenst. Gebruik houten vloer panelen die kunnen worden gekocht bij een huis verbetering centrum en volg de instructies van de fabrikant voor de installatie. Tapijt kan worden gekocht als tegels met een zelfklevende achterzijde die gemakkelijker kunnen zijn te installeren in een bijkeuken. Zodra de vloer is ingesteld in de plaats, kunt u de apparaten te installeren en de nodige hydraulische aansluitingen. U bent nu klaar om uw bijkeuken te gebruiken.