hoe betonnen muren patch

U kan nodig zijn om betonnen muren in uw huis of tuin patch als de beton zelf begint te raken gebarsten of beschadigd. Het is belangrijk dat u geen scheuren of beschadigde gebieden die snel kunnen ontwikkelen repareren want indien dit niet gebeurt kan de wand verzwakken en het openstellen van de mogelijkheid van meer ernstige structurele schade. Kleine scheurtjes kan snel uitgroeien tot veel grotere, dus oplappen van een kleine scheur in een snelle manier kan helpen om u tijd en geld besparen later. Met een paar eenvoudige gereedschappen en materialen, kunt u kleine scheurtjes in je betonnen muren op je eigen te repareren.

Om optimaal te faciliteren het beton reparatie proces en om het potentieel voor verdere kraken en schade als je werkt te vermijden, moet u beginnen door het sproeien beneden de betonnen scheur met water. Een groot deel van het water is niet nodig, en een spuitfles zal fijn zijn als je niet gemakkelijk toegang tot een slang te hebben. Doe dit een paar uur voordat u begint in de spleet te vullen, en herhaal elke 2 uur of zo totdat je klaar bent om te beginnen bent. Zodra je klaar bent om te beginnen, spuiten beneden het oppervlak nog een laatste keer.

Stap 1 – Bereid het betonoppervlak

Volg de aanwijzingen op de verpakking van de Portland cement om het te mengen met water. Je moet voorzichtig zijn verhoudingen van het cement mengsel en het water te mengen in een kruiwagen of vermenging emmer. Gebruik de houten stok mengen om de ingrediƫnten te mengen tot de specie mengsel begint in te dikken. Kennis te nemen van hoe groot de scheur is voordat u mixen zodat u uw batch grootte zorgvuldig en zonder verspillen cement kan bepalen.

Stap 2 – Meng de Grout Mixture

Gebruik de troffel of plamuurmes aan de voeg mengsel van toepassing op de kleine scheur in de betonnen muur. Druk op de specie in de scheur om ervoor te zorgen dat de scheur volledig vult. Gebruik de troffel rand elke specie die uitsteekt boven het oppervlak van de muur rond de scheur uit te wissen.

Stap 3 – Vul de Crack

Dekmantel voor de muur met een stuk plastic folie en tape de plaat op zijn plaats. Het beton patch mag niet onderworpen aan de elementen, zodat het beter dat je in staat bent om het te beschermen tegen blootstelling bent, hoe schoner de scheur zal worden gerepareerd. In de komende paar dagen, verwijder het vel drie keer per dag en spuit de scheur gebied met extra water tot een gladde droogproces te vergemakkelijken.

Stap 4 – Bevordering van het droogproces

Indien gewenst, nadat de specie droog is volledig kunt u vervolgens verf de betonnen gebied dat u hebt opgelapt zodat het overeenkomt met de rest van de betonnen muur.

Stap 5 – Verf de Concrete