hoe erker behandelingen maken

Erker behandelingen kan brengen warmte en aanvullende ontwerp in uw huis. U kunt kiezen uit een breed scala aan behandelingen, evenals stoffen, stijlen en kleuren, die sterk uw beslissing kan bemoeilijken. Met erkers, is de uitdaging van het kiezen van een passende behandeling verhoogd. Met zijn grootte en vorm, kan het zelfs een ervaren professionele decorateur overweldigen. Je hoeft niet al worden ontmoedigd, als u de juiste behandeling met een paar eenvoudige stappen te volgen kunt vinden.

De eerste stap in een erker behandeling bepalen van het aantal facetten die het zal. Sommige ramen hebben slechts 3 facetten, terwijl anderen als 5 of meer kan hebben. Veel van het gordijn kits die nodig zijn voor een erker komen ook in sets van 3 en 5, dus als je erker meer, moet u wellicht individuele behandelingen te kopen.

Stap 1 – Beslissen over de behandeling Aspects

Bij het kiezen van een behandeling, zorg ervoor dat het het effect van de erker aanvult. Dit soort uitgevouwen een kamer en creëert een groter gevoel naast de ongewoon grote weergave. Er zijn behandelingen voor erkers die de neiging hebben om dit effect te vernietigen door het vullen van de ruimte met rolluiken en gordijnen. Zo zou de ruimte rommelig en kleiner voelen.

Stap 2 – Het kiezen van een behandeling

Bij het maken van een erker behandeling, altijd prijzen te vergelijken en ervoor te zorgen dat het budget dat u hebt zal passen. De kosten kunnen variëren van 8 dollar tot 25 dollar voor elke gordijnroede. Als je gaat om blinds te zetten, kan het gemakkelijk kost je 10 dollar of zo veel als 60 dollar in sommige gevallen. Verschillende stukken van gordijnen die uit katoen zijn gemaakt, kan satijn of zijde materialen starten vanaf 25 dollar tot 250 dollar.

Stap 3 – Het vergelijken van Kosten

Je moet ook de doorschijnendheid niveau dat u nodig heeft voor uw erker te bepalen. Als je gaat om meer ondoorzichtig of donkerder rolluiken en gordijnen te gebruiken, ga je de erker af te sluiten en maken de kamer kijken kleiner. Als u meer privacy wilt, maar op hetzelfde moment kunnen meer natuurlijk licht om door te gaan, moet u 2 ply of doorschijnende gordijnen gebruiken. Een dergelijk materiaal zal houden ook de openheid van de kamer.

Stap 4 – Het selecteren van Doorschijnendheid

De aard van de behandeling die u doen voor uw erker moet losjes passen bij de rest van uw versiering van de zaal, maar of je gebruik maken van een strand stijl blinds, een Engels stijl koninklijk blauw, goud en paars behandeling of een zachte zomer blauwe katoenen behandeling, de erker moet zijn eigen gevoel te hebben. Probeer een behandeling die de rest van de kamer zal een aanvulling met behoud van het gevoel van de erker en zet het uit elkaar te kiezen.

Stap 5 – Matching the Window Treatment

Vergelijk elk materialen voor uw erker en kies degene die uw wensen het beste past. Katoen materialen zijn elegant, zacht en eenvoudig, terwijl satijn hebben een natuurlijke glans. Blinds zou gemakkelijk te reinigen en functioneel zijn, terwijl het verstrekken van een eigentijdse uitstraling naar de kamer. Een volledige gordijn zal de ruimte gezelliger te maken, en metalen staven voor de gordijnen maken een ander gevoel en de gevel van de gebruikelijke plastic. Als u wilt dat om verschillende sferen te creëren, kun je duurzaam kunststof, hout jaar of gepolijst metaal gebruiken.

Stap 6 – Het vergelijken van Materialen