hoe houten grenzen voor versnipperd mulch maken

Verscheurde mulch is een uitstekende manier om te beschermen en te koesteren uw tuin, maar het moet ook worden beschermd. Een houten grens is een uitstekende manier om dat. De grens niet alleen bijdraagt ​​aan een decoratieve kwaliteit naar de tuin, het houdt ook de mulch uit eroderen weg. Het maken van een houten grens is een eenvoudig project kan worden gedaan in een middag.

Beslissen waar je de grens nodig heeft. Als u al de mulch in de plaats, de grens moet aan de rand zijn. Echter, als je van plan bent op het maken van de grens voordat je mulch toe te voegen moet je weten waar het einde van het bed zal zijn.

Stap 1: Planning

U moet ook beslissen of u wilt het hout af te dichten. Sealing zal helpen uw border langer duren. Het schilderen van de grens, in aanvulling op te dichten, voegt een ander element aan uw tuin. verf Gewoon het hout en laat ze drogen voordat u het in de grond.

Stap 2: inzet van de Borders

Er is geen regel die zegt dat je moet symmetrische hout gekocht van een lumbale werf. De onregelmatige vorm van ongeraffineerde, ongeschuurd hout kan ook een uitnodigende grens. Echter, als je ervoor kiest om het hout af te dichten, moet u schuren.

Stap 3: het graven van de Ditch

Maak de lijn tot twee palen. Plant een staak in een hoek van de grens. De andere belanghebbenden moet worden geplant op een andere hoek, de lijn strak getrokken. Als u het maken van een vierkante grens, of één met veel bochten, herhaalt u deze stap totdat u inzet op elke hoek te hebben.

Stap 4: Meet the Wood

Met behulp van de troffel, graven een sloot onder de lijn. Het moet enkele centimeters diep om de platen te ondersteunen. De sloot moet worden gegraven, zodat de platen van gelijke hoogte zal zijn wanneer zij worden afgewikkeld.

Stap 5: Plaats de Grens

Voordat u begint om het hout te plaatsen in de sloot moet je er zeker van zijn dat het de juiste lengte. Als het te lang, houw hem uit op maat. Als men raad niet zal bereiken tussen de inzet, zorg ervoor dat u een ander u kunt toevoegen die comfortabel past.

Nu uw sloot bereid is, is het tijd om vast te stellen de grens. Plaats een houten plank naast de inzet en in het vuil rondom het te vullen. Zorg ervoor dat de inzet is diep in de grond en dan slagen op het bord om de brandstapel. Als je board is niet lang genoeg om te bereiken van de ene kant naar de andere vaste activa een andere inzet en nagelen het aan de raad van bestuur. Ga door met dit patroon over de hele plot.