hoe je een betonnen muur zetel maken

Als u wilt een soort van tafelschikking in uw tuin te zetten, dan is het maken van een betonnen zitje wand kan een onderneming te creëren, maar comfortabele plek om te zitten. Terwijl veel mensen zijn verrast om een ​​betonnen muur zetel te zien in een tuin, in feite is het een praktische en duurzame manier om ernstige zitplaatsen problemen op te lossen. Een concrete zetel muur kan worden gebouwd met behulp van een aantal verschillende instrumenten, maar je moet de juiste manier om het zitgedeelte positie te vinden. Het grootste deel van de stoel kan worden gemaakt van één enkele betonplaat, zolang je de juiste ondersteuning voor uw stoel.

Met het oog op een goede veilige basis voor uw stoel, zal je nodig hebt om uit te graven tussen de vijf en zes duim van de bodem in het gebied dat u wilt dat de zetel muur worden geplaatst. U kunt dit doen met behulp van een spade, zolang je het afmeten van het equivalent van uw zithoek. Als u wilt een muur met geschikte zitplaatsen te maken, dan moet je uit te graven een groot gat in om genoeg te maken voor een muur. Nadat het gat is gegraven, moet je giet in de basis 2 tot 4 inches van grind of steenslag.

Stap 1 – Graaf de Stichtingen

Met het oog op een veilige plek voor je plaat te krijgen, moet je een sterke basis, die in staat zijn om het gewicht van de plaat te dragen zal zijn te maken. Dit moet niet te moeilijk zijn, als wat je hoeft te doen is het bouwen van een frame dat in staat om de concrete steun zal zijn. Je moet wat hout, om de juiste lengte te snijden, en wat kippengaas, gegoten in de vorm van een frame. Zet het frame op de fundamenten, en veilig met een paar houten pennen. Dan dient de timer aan de binnenkant van het frame. Wanneer het hout op zijn plaats is, giet je betonmengsel in de opening in het midden. Laat de beton die voor 48 uur.

Stap 2 – Maak de Base

Je zult nu klaar om de zitting toe te voegen aan de bovenkant van de betonnen basis. Het zittingdeel worden gevormd uit een of meer betonplaten. Met de plaat klaar is gesneden om de juiste maat, neem je cement, en een beetje te leggen over de top. Zodra het op daar, neem je betonplaat, en leg als over de bovenkant van het cement. Druk een beetje naar beneden en tik er op elke hoek met een hamer. U zult dan in staat zijn om het te beveiligen door het toevoegen van wat meer cement aan de randen van de plaat, of door het installeren van de volgende plaat ernaast. Zorg ervoor dat al uw betonnen zitje muur platen zijn zelfs, en de juiste positie, en dan laat ze drogen voor 36 tot 48 uur.

Stap 3 – Voeg de Seat