hoe je een goedkope rozenstruik kijken weelderige

Een goedkope rozenstruik hoeft niet te kijken als het goedkoop is. Het hebben van rozenstruiken en rond het huis kan een geweldige manier om kleur, grote geur, en ook een prachtig decor voor de omliggende bloemen toe te voegen. Echter, ze kosten een geweldige deal. Veel mensen zullen kopen goedkopere rozenstruiken en maken ze weelderige kijken door het volgen van een paar stappen.

Een rozenstruik moet ten minste zes uur direct zonlicht hebben voor zijn stoutste kleur. Bij het planten van de goedkope rozenstruik zorg ervoor om het in een gebied waar er veel zonlicht te zetten.

Stap 1: Installatie Rose Bush in Zonlicht

Rozenstruiken moeten voedselrijke bodem hebben om gezond en levendig te laten groeien. Houd de grond bemest en draaide met een kleine tuin troffel.

Stap 2: Bemesten Planten

De beste manier om een ​​goedkope helpen rozenstruik voller, gezonder en meer weelderige is om de struik snoeien wanneer nieuwe spruiten ontwikkelen. Dit zal de bush helpen om sterker te groeien, terwijl ook de ontwikkeling van sterkere scheuten.

Stap 3: Snoei Struiken

Rozen moeten opgroeien. Het toestaan ​​van de rozenstruik om te groeien op een hekwerk strek de wijnstokken en laat meer lucht en zonlicht bereikt de gehele plant. Grotere bollen, meer takken, en bolder kleuren zijn het gevolg.

Stap 4: Groei op Trellis