hoe je een Japanse tomaat ring maken

Een Japanse tomaat ring is een groeiende techniek die een deel van de zoetste proeverij cherry tomaten die je ooit zal moeten kunnen produceren. De tomaat ring is perfect als je weinig ruimte als ze zijn ontworpen met dat in het achterhoofd. Deze tomaat ringen zijn ook zeer gemakkelijk te, oogsten en water te houden. De grootte van de ring kan ook worden aangepast aan de locatie u moet werken. Dit artikel zal u laten zien aan een Japanse tomaat ring te bouwen.

Rol de hekwerk op een vlakke werkgebied. Gebruik je meetlint om te meten uit een deel van de draad hek dat is 3 voet lang. Deze lengte kan zo groot of zo klein zijn als je het nodig hebt om om uw gebied te passen. U kunt de normale tomaten planten in een tomaat ring, maar je moet de grootte van de ring te variëren. A 1 1/2 voet ring of 3-voetring is perfect voor cherry tomaten. Trek aan de uiteinden van de draad hek samen om een ​​cirkel te maken en draad de uiteinden gesloten.

Stap 1: Bouw de tomaat Ring

Lees hier meer over hoe je tomaten planten en te kiezen voor een gebied waar ze zullen gedijen. Neem een ​​schep en graven een gat in het midden van het gebied waar u van plan bent om de tomatenplanten te planten. Maak het gat ongeveer 3 duim diep, maar net iets kleiner dan de grootte van de ring zelf. Daarbij helpt het vasthouden water en voedingsstoffen die wordt geproduceerd door de compost. Verplaats de tomaat ring om het gat gegraven u hebt en centreren het dan druk het in de bodem.

Stap 2: Kies en Bereid een locatie

Compost is de beste manier om tomatenplanten groeien. Gebruik alleen plantaardige compost zoals bladeren, gras en etensresten. Gebruik geen vlees in deze compost. Vul het midden van de ring tomaat met dit compost maar in bruin en groen lagen. Dit zal uw compost te maximaliseren. U kunt de krant gebruiken in uw bruine laag, maar er zeker van dat er geen schadelijke kleurstoffen in de print. Probeer de ring met voldoende compost te vullen naar de top van het gebied dat u uitgegraven te bereiken. De compost zal breken en u kunt toevoegen om het hele jaar door.

Stap 3: Het bemesten

Wacht een paar dagen voordat je de tomatenplanten te planten. U wilt dat de ringen op te zetten in de grond voor deze tijd, terwijl de compost afwikkelt. Na een paar dagen kunt u uw tomatenplanten te planten aan de buitenkant van de Japanse tomaat ring. Als u het planten van cherry tomaten, gebruik van drie planten op de ring. Als u het planten van grotere tomaten, zoals de Roma of biefstuk, plantaardige twee per ring. Dit laat ruimte voor een goede verzorging en makkelijk plukken.

Stap 4: Het planten

Voeg meer compost tijdens het seizoen als de ruimte het toelaat. Verwijder de tomaat ring en rototill de compost in de tuingrond.

Stap 5: Vervolg Care