hoe je een klassieke gitaar zaak te maken

Het maken van een klassieke gitaar koffer in je eentje is leuk en praktisch. U zal het geval nodig hebt om uw kostbare gitaar te beschermen wanneer u het op te slaan thuis of wanneer u het nemen met je mee. Wilt u een lange en gezonde relatie met uw klassieke gitaar heb je natuurlijk nodig hebt om een ​​goede verzorging van het, het te beschermen tegen krassen, vlekken, en alles wat het uiterlijk en de waarde ervan zou kunnen kwetsen. Hier is hoe je een simpel geval voor uw klassieke gitaar kan maken.

Neem de multiplex die u hebt gekocht en plaats de gitaar op de plaat. De multiplex je moet kopen moet 2 keer meer dan je nodig hebt en die groter zijn dan je gitaar zijn. Maak de omtrek van de gitaar, maar zorg ervoor dat je het een paar centimeters groter te maken ook. Herhaal hetzelfde op 2 vellen van multiplex.

Stap 1 – Het maken van een Outline

Gebruik de zaag om de omtrek van de gitaar die u hebt gemaakt te snijden. Wanneer je naar het punt waar de gitaar body en hals te sluiten moet je een rechte lijn 2 inches hoger dan de toetreding deel te maken.

Stap 2 – Het snijden van de Outline

Deze stap kan ook de eerste, maar het hangt allemaal af van hoe u werkt. Meet de breedte van de gitaar met inbegrip van de snaren, maar zorg ervoor dat je zijn nek en lichaam afzonderlijk te meten. Voeg markeringen volgens de metingen aan de multiplex stukken. Je moet 8 stuks in totaal, dat 2 stukken voor de verbinding van lichaam en hals, 2 stuks voor de hals, 2 kanten, de onderkant en de bovenkant onder andere te maken.

Stap 3 – Het meten van de Guitar

Neem de lijm die je hebt en lijn het geval. Neem een ​​stuk van de zaak materiaal je hebt en rollen waar de hals is. Lijm dit deel naar de boef ervoor te zorgen dat de nek op het zal rusten. Laat het geval droog voor een paar dagen en controleer dan of de lijm droog is. Zodra het klaar is met de waterdichte verf die u hebt gekocht om de zaak te schilderen zoals u dat wilt. Laat het geval drogen voor een dag en geniet van uw nieuwe gitaar zaak. U kunt ook het geval met zachte stof beschikbaar tegen een stof op te slaan lijn tot finish van de gitaar te beschermen.

Stap 4 – Montage van de Pieces

Wanneer u klaar bent met de stukken moet je beginnen met het assembleren. Gebruik de beugels moet je om de 3-4 inches en bevestig de planken van de kant met de bouten en moeren. Gebruik de lijm op hun gewrichten. Je moet iets als een doos met een smalle en grote kant te hebben. Neem het andere vak vorm die je hebt en maat voor de scharnieren. Boor waar je ze wilt en zorgvuldig te bevestigen. Ga naar de andere kant en bevestig de grendels, te beginnen vanaf de onderkant van de zaak naar de top;. Stap 5 – Final Touches