hoe je een kroonlijst box maken

De kroonlijst box kan een geweldige nieuwe toevoeging aan het decor van uw huis. Het creëren van je eigen kroonlijst dozen voor uw ramen zal u met een nieuwe look, terwijl ook helpen om uw decoreren kosten trimmen.

Kijkend naar ontwerp tijdschriften en shows zullen u helpen te bepalen welke kroonlijst box zal werken voor uw huis. Neem de tijd om een ​​stijl die ter beschikking past in de ruimte en dat zal het uiterlijk van de kamer in evenwicht te kiezen. Een home design specialist kan u helpen met het opstellen van plannen, maar een rudimentaire schets zal ook werken.

Het ontwerp van de Doos

Meet eerst het hout voor elke zijde van de kroonlijst box. Meet twee keer na voordat je snijden overwegen. Markeer de plaatsen waar het hout met een viltstift moet worden gesneden. Meet het hout voor de zijkanten, evenals de voor- en achterpand, afhankelijk van uw ontwerp.

Stap 1 – Meet the Wood First

Neem de zaag en snijd langs de gemeten lijnen. Doe dit langzaam met de hulp van een mijter doos die het hout op zijn plaats houden. Een power verstek set kan nuttig zijn, maar alleen gebruik maken van deze apparatuur als u vertrouwd bent. U kunt ook het hout naar een professionele om ze af te snijden van de stukken voor u. Als u de metingen is dit een eenvoudige taak.

Stap 2 – Snijd de stukken hout

Als u dat wenst, kunt u trim de stukken hout met kroonlijst al gevonden bij bouwmarkten en aanbod winkels. Snijd deze stukken aan de randen van uw doos en nagel past het bos. Een verscheidenheid aan molding ontwerpen zijn direct beschikbaar en wat hout aanbod winkels zal de stukken voor u.

Stap 3 – Snijd de Box met Molding

Stap 4 – Zet de Cornice Box Together

Stap 5 – Versier de Box

Zodra de stukken zijn gesneden, zet de doos elkaar schieten of schroeven de stukjes in elkaar bij de hoeken. Het aanbrengen van een laagje houtlijm alvorens dit te doen zal de sterkte van de doos te verhogen. Gebruik klemmen om de stukken plaats te houden als de lijm droogt om een ​​gelijkmatige resultaten.

Stap 6 – Hang de Cornice Box

Na de doos in elkaar zit, kunt u ervoor kiezen om vlekken of verf het stuk. Gebruik een basis primer bij het schilderen, waardoor volledig opdrogen voordat u het toevoegen van een nieuwe laag verf. Vlekken worden toegepast zonder een primer hoewel een houten hogere kwaliteit moet worden gebruikt vanaf het begin.

Installeer beugels aan de muur boven het raam en zet de afgewerkte kroonlijst box aan de beugels. De box kan zitten bovenop of volledig worden bevestigd aan de beugels. Gebruik een niveau om ervoor te zorgen de doos is recht in zijn plaatsing.

Een kroonlijst box kunt u uw kamer te versieren zonder veel kosten of moeite. Deze eenvoudige project kan vooral ramen van uw woning worden gedupliceerd.